2 voor 1 kennismakingscursus

Maak samen kennis met golf!

Dit aanbod bestaat uit 3 groepslessen van 1 uur inclusief gebruik materialen en ballen.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle golfbanen die meedoen aan deze actie. Inschrijven kan via het formulier hiernaast.

De totaalprijs voor de 2 voor 1 kennismakingscursus is € 55,-
Afrekening vindt plaats op de golfbaan.

[[[["field5","equal_to","2 voor 1: kennismakingscursus"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field5","equal_to","2 voor 1: baanpermissie cursus"]],[["show_fields","field22"]],"and"],[[["field5","equal_to","Grootouder-kleinkind golfdag"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field6","equal_to","De Hooge Rotterdamsche"]],[["email_to",null,"jeroen@dehoogerotterdamsche.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Efteling Golfpark"]],[["email_to",null,"info@mathieugolf.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan de Lage Mors"]],[["email_to",null,"mirjam.huisken@aparthoteldelden.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan de Zeeuwsche"]],[["email_to",null,"administratie@dezeeuwsche.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan Landgoed Bleijenbeek"]],[["email_to",null,"receptie@bleijenbeek.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan Landgoed Welderen"]],[["email_to",null,"receptie@welderen.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan Spaarnwoude"]],[["email_to",null,"marketing@golfbaanspaarnwoude.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfclub Cromstrijen"]],[["email_to",null,"golfschool@golfclubcromstrijen.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Efteling Golfpark"]],[["email_to",null,"info@mathieugolf.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan de Hoge Dijk"]],[["email_to",null,"brian@golfeventsamsterdam.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan de Lage Mors"]],[["email_to",null,"mirjam.huisken@aparthoteldelden.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan de Zeeuwsche"]],[["email_to",null,"administratie@dezeeuwsche.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan Landgoed Bleijenbeek"]],[["email_to",null,"receptie@bleijenbeek.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan Landgoed Welderen"]],[["email_to",null,"receptie@welderen.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan Schinkelshoek"]],[["email_to",null,"Mirjam@golfbaanschinkelshoek.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan Spaarnwoude"]],[["email_to",null,"marketing@golfbaanspaarnwoude.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfclub Cromstrijen"]],[["email_to",null,"golfschool@golfclubcromstrijen.nl"]],"and"],[[["field23","equal_to","Golfbaan de Lage Mors"]],[["email_to",null,"mirjam.huisken@aparthoteldelden.nl"]],"and"],[[["field23","equal_to","Golfbaan Landgoed Bleijenbeek"]],[["email_to",null,"receptie@bleijenbeek.nl"]],"and"],[[["field23","equal_to","Golfbaan Landgoed Welderen"]],[["email_to",null,"receptie@welderen.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","De Goese Golf"]],[["email_to",null,"info@goesegolf.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","De Goese Golf"]],[["email_to",null,"info@goesegolf.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Landgoed & Golfbaan Tespelduyn"]],[["email_to",null,"info@tespelduyn.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan 't Zelle"]],[["email_to",null,"info@gczelle.nl"]],"and"]]
1
Inschrijven Golf - Zwitserleven Zelect
Naam
Telefoonnummer
Naam en emailadres van de 2de persoon
0 /
Previous
Next


Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met de voorwaarde dat uw inschrijving wordt doorgestuurd naar de gekozen golfbaan. De golfbaan zal contact met u opnemen om een moment in te plannen.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche
Gelegen op een heuvelrug van circa 25 meter hoog in het prachtige Rottemerengebied aan de noordkant van Rotterdam. Golfclub De Hooge Rotterdamsche heeft bijna 1000 leden en staat bekend als een gezellige en bloeiende vereniging. Op de golfschool van De Hooge Rotterdamsche kunt u terecht voor een golfcursus om de beginselen te leren of om uw spel te verfijnen.

Efteling Golfpark
Dé 18-holes golfbaan in Kaatsheuvel. Te midden van 116 hectare natuur ligt het Efteling Golfpark. Hier vind u een prachtige A-status Championship course vol waterpartijen, bunkers en bossen. Voor de minder gevorderde golfer zijn er oefengreens en –bunkers, een par-3 oefenbaan en twee chipping greens aanwezig. De golfprofessionals staan voor u klaar met een golfles of golfclinic.

Golfbaan Spaarnwoude
Golfbaan Spaarnwoude is een mooie parkland baan in het recreatie gebied Spaarnwoude, gelegen tussen Amsterdam en de IJmond. De golfbaan is met zijn brede fairways vriendelijk voor beginners en met zijn glooiende greens en waterovergangen uitdagend voor de gevorderde golfer. Met 27 wedstrijd holes en 27 korte holes biedt de baan ruimte voor vele golfers en is daarbij van oudsher zeer toegankelijk.

Golfbaan De Zeeuwsche
Golfbaan De Zeeuwsche in Middelburg is een prachtige 9 holes golfbaan in het hart van Zeeland. De golfbaan is zeer uitdagend met veel waterpartijen en afwisselende holes en past geweldig in het Zeeuwsche landschap. Daarnaast beschikt De Zeeuwsche over een par-3 baan, een gezellig clubhuis met restaurant, een golfschop en oefenfaciliteiten met chipping- en putting greens. En een unieke driving range met water waarin zich diverse eilanden bevinden.

Golfclub Cromstrijen
Even ten zuiden van Rotterdam, in de prachtige Hoeksche Waard, ligt Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen. Ga de uitdaging aan op de 18-holes Championship course of ontdek de bijzondere 9-holes Compact course. Met moderne oefenfaciliteiten. Een gastvrij clubhuis en heerlijk terras met uitzicht over deze prachtige banen, biedt Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen de complete golfervaring voor iedere golfer.

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek
In het midden van prachtig, rustig en romantisch Nationaal park de Maasduinen vindt u Landgoed Bleijenbeek. Op het landgoed waant u zich in een rijk landschap met oude bomenlanen en rustig kabbelend beekje en een prachtige, historische kasteelruïne. Naast 18 holes, 9 holes par 3-4 en pitch- en puttbaan, driving range en oefenfaciliteiten beschikt Landgoed Bleijenbeek over een restaurant met een prachtig, uitgestrekt terras die u uitzicht biedt over het landgoed en de golfbaan.

Golbaan de Lage Mors
De baan ligt ingebed in het unieke Twickelse coulisselandschap met eeuwenoude eiken. De golfbaan wordt ook wel de Augusta van Twente genoemd. De Lage Mors is laagdrempelig, er heerst een sfeer die wordt gekenmerkt door de Twentse gemoedelijkheid.Golfbaan de Lage Mors ligt in het het landgoed Twickel. Het is de meest uitdagende baan in onze regio. De golfbaan grenst aan Aparthotel Delden, het bekende familiehotel in Twente.

Golfbaan Landgoed Welderen
Golfbaan Landgoed Welderen, te Elst, ligt in de prachtige regio de Betuwe. In het midden van het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen. Golfbaan Landgoed Welderen beschikt over de volgende banen en oefenfaciliteiten; 18 holes, 9 holes par 3-4 en pitch- en puttbaan, overdekte driving range, oefengreens, -bunkers en -holes. U kunt uw bezoek combineren met een bezoekje aan Restaurant Welderen.

De Goese Golf
De Goese Golf is een prachtige A-status 18-holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Naast de diepgroene ruime fairways zijn de kreek- en waterpartijen nadrukkelijk in de baan gesitueerd. Voor de minder gevorderde golfer is er een 9 holes Par-3 oefenbaan, putting green, chipping green én driving range aanwezig.

Golfbaan 't Zelle
Golfbaan 't Zelle mag met recht één van de mooiste banen van Nederland genoemd worden en staat bekend om zijn opleidingsprogramma en begeleiding van startende golfers. Wij vinden het belangrijk dat belangstellenden op een ontspannen wijze kennis kunnen maken met de golfsport en kunnen ervaren of de golfsport hen ligt. Daaraan dragen wij graag bij in het Zwitserleven Zelect programma door de kennismakingscursus aan te bieden.