Grootouder-kleinkind golfdag

Neem uw kleinkind mee naar de golfbaan en beleef samen een leuke dag inclusief een kennismakingsles golf.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle golfbanen die meedoen aan deze actie. Inschrijven kan via het formulier hiernaast.

De totaalprijs voor de grootouder-kleinkind golfdag is € 20,-
Afrekening vindt plaats op de golfbaan.

[[[["field5","equal_to","2 voor 1: kennismakingscursus"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field5","equal_to","2 voor 1: baanpermissie cursus"]],[["show_fields","field22"]],"and"],[[["field5","equal_to","Grootouder-kleinkind golfdag"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field6","equal_to","De Hooge Rotterdamsche"]],[["email_to",null,"jeroen@dehoogerotterdamsche.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Efteling Golfpark"]],[["email_to",null,"info@mathieugolf.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan de Lage Mors"]],[["email_to",null,"mirjam.huisken@aparthoteldelden.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan de Zeeuwsche"]],[["email_to",null,"administratie@dezeeuwsche.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan Landgoed Bleijenbeek"]],[["email_to",null,"receptie@bleijenbeek.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan Landgoed Welderen"]],[["email_to",null,"receptie@welderen.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan Spaarnwoude"]],[["email_to",null,"marketing@golfbaanspaarnwoude.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfclub Cromstrijen"]],[["email_to",null,"golfschool@golfclubcromstrijen.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Efteling Golfpark"]],[["email_to",null,"info@mathieugolf.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan de Hoge Dijk"]],[["email_to",null,"brian@golfeventsamsterdam.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan de Lage Mors"]],[["email_to",null,"mirjam.huisken@aparthoteldelden.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan de Zeeuwsche"]],[["email_to",null,"administratie@dezeeuwsche.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan Landgoed Bleijenbeek"]],[["email_to",null,"receptie@bleijenbeek.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan Landgoed Welderen"]],[["email_to",null,"receptie@welderen.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan Schinkelshoek"]],[["email_to",null,"Mirjam@golfbaanschinkelshoek.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan Spaarnwoude"]],[["email_to",null,"marketing@golfbaanspaarnwoude.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfclub Cromstrijen"]],[["email_to",null,"golfschool@golfclubcromstrijen.nl"]],"and"],[[["field23","equal_to","Golfbaan de Lage Mors"]],[["email_to",null,"mirjam.huisken@aparthoteldelden.nl"]],"and"],[[["field23","equal_to","Golfbaan Landgoed Bleijenbeek"]],[["email_to",null,"receptie@bleijenbeek.nl"]],"and"],[[["field23","equal_to","Golfbaan Landgoed Welderen"]],[["email_to",null,"receptie@welderen.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","De Goese Golf"]],[["email_to",null,"info@goesegolf.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","De Goese Golf"]],[["email_to",null,"info@goesegolf.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Landgoed & Golfbaan Tespelduyn"]],[["email_to",null,"info@tespelduyn.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan 't Zelle"]],[["email_to",null,"info@gczelle.nl"]],"and"]]
1
Inschrijven Golf - Zwitserleven Zelect
Naam
Telefoonnummer
Naam en emailadres van de 2de persoon
0 /
Previous
Next


Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met de voorwaarde dat uw inschrijving wordt doorgestuurd naar de gekozen golfbaan. De golfbaan zal contact met u opnemen om een moment in te plannen.

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek
In het midden van prachtig, rustig en romantisch Nationaal park de Maasduinen vindt u Landgoed Bleijenbeek. Op het landgoed waant u zich in een rijk landschap met oude bomenlanen en rustig kabbelend beekje en een prachtige, historische kasteelruïne. Naast 18 holes, 9 holes par 3-4 en pitch- en puttbaan, driving range en oefenfaciliteiten beschikt Landgoed Bleijenbeek over een restaurant met een prachtig, uitgestrekt terras die u uitzicht biedt over het landgoed en de golfbaan.

Golfbaan Landgoed Welderen
Golfbaan Landgoed Welderen, te Elst, ligt in de prachtige regio de Betuwe. In het midden van het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen. Golfbaan Landgoed Welderen beschikt over de volgende banen en oefenfaciliteiten; 18 holes, 9 holes par 3-4 en pitch- en puttbaan, overdekte driving range, oefengreens, -bunkers en -holes. U kunt uw bezoek combineren met een bezoekje aan Restaurant Welderen.

Golbaan de Lage Mors
De baan ligt ingebed in het unieke Twickelse coulisselandschap met eeuwenoude eiken. De golfbaan wordt ook wel de Augusta van Twente genoemd. De Lage Mors is laagdrempelig, er heerst een sfeer die wordt gekenmerkt door de Twentse gemoedelijkheid.Golfbaan de Lage Mors ligt in het het landgoed Twickel. Het is de meest uitdagende baan in onze regio. De golfbaan grenst aan Aparthotel Delden, het bekende familiehotel in Twente.