2 voor 1: baanpermissie halen

Samen een baanpermissie halen voor de prijs van 1 persoon!

Dit aanbod bestaat uit 10 uur groepslessen inclusief een baanles waarbij u alle basisbeginselen van golf leert.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle golfbanen die meedoen aan deze actie. Inschrijven kan via het formulier hiernaast.

De totaalprijs voor de baanpermissie cursus voor 2 personen is € 195,-
Afrekening vindt plaats op de golfbaan.

[[[["field5","equal_to","2 voor 1: kennismakingscursus"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field5","equal_to","2 voor 1: baanpermissie cursus"]],[["show_fields","field22"]],"and"],[[["field5","equal_to","Grootouder-kleinkind golfdag"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field6","equal_to","De Hooge Rotterdamsche"]],[["email_to",null,"jeroen@dehoogerotterdamsche.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Efteling Golfpark"]],[["email_to",null,"info@mathieugolf.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan de Lage Mors"]],[["email_to",null,"mirjam.huisken@aparthoteldelden.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan de Zeeuwsche"]],[["email_to",null,"administratie@dezeeuwsche.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan Landgoed Bleijenbeek"]],[["email_to",null,"receptie@bleijenbeek.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan Landgoed Welderen"]],[["email_to",null,"receptie@welderen.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan Spaarnwoude"]],[["email_to",null,"marketing@golfbaanspaarnwoude.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfclub Cromstrijen"]],[["email_to",null,"golfschool@golfclubcromstrijen.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Efteling Golfpark"]],[["email_to",null,"info@mathieugolf.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan de Hoge Dijk"]],[["email_to",null,"brian@golfeventsamsterdam.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan de Lage Mors"]],[["email_to",null,"mirjam.huisken@aparthoteldelden.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan de Zeeuwsche"]],[["email_to",null,"administratie@dezeeuwsche.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan Landgoed Bleijenbeek"]],[["email_to",null,"receptie@bleijenbeek.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan Landgoed Welderen"]],[["email_to",null,"receptie@welderen.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan Schinkelshoek"]],[["email_to",null,"Mirjam@golfbaanschinkelshoek.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfbaan Spaarnwoude"]],[["email_to",null,"marketing@golfbaanspaarnwoude.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Golfclub Cromstrijen"]],[["email_to",null,"golfschool@golfclubcromstrijen.nl"]],"and"],[[["field23","equal_to","Golfbaan de Lage Mors"]],[["email_to",null,"mirjam.huisken@aparthoteldelden.nl"]],"and"],[[["field23","equal_to","Golfbaan Landgoed Bleijenbeek"]],[["email_to",null,"receptie@bleijenbeek.nl"]],"and"],[[["field23","equal_to","Golfbaan Landgoed Welderen"]],[["email_to",null,"receptie@welderen.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","De Goese Golf"]],[["email_to",null,"info@goesegolf.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","De Goese Golf"]],[["email_to",null,"info@goesegolf.nl"]],"and"],[[["field22","equal_to","Landgoed & Golfbaan Tespelduyn"]],[["email_to",null,"info@tespelduyn.nl"]],"and"],[[["field6","equal_to","Golfbaan 't Zelle"]],[["email_to",null,"info@gczelle.nl"]],"and"]]
1
Inschrijven Golf - Zwitserleven Zelect
Naam
Telefoonnummer
Naam en emailadres van de 2de persoon
0 /
Previous
Next


Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met de voorwaarde dat uw inschrijving wordt doorgestuurd naar de gekozen golfbaan. De golfbaan zal contact met u opnemen om een moment in te plannen.

Golfbaan Schinkelshoek
Het karakter van de baan is een polderparkbaan, gelegen in een prachtig natuurgebied met mooie water- en bospartijen. Verder beschikt Golfbaan Schinkelshoek over een par 3/4 oefenbaan, Driving Range, Putting Green, Chip Green en een golfshop. Ervaar zelf de ongedwongen sportieve sfeer. De Brasserie(clubhuis) is gesitueerd in een monumentale boerenhoeve en beschikt over een groot buitenterras. 

Efteling Golfpark
Dé 18-holes golfbaan in Kaatsheuvel. Te midden van 116 hectare natuur ligt het Efteling Golfpark. Hier vind u een prachtige A-status Championship course vol waterpartijen, bunkers en bossen. Voor de minder gevorderde golfer zijn er oefengreens en –bunkers, een par-3 oefenbaan en twee chipping greens aanwezig. De golfprofessionals staan voor u klaar met een golfles of golfclinic.

Golfbaan Spaarnwoude
Golfbaan Spaarnwoude is een mooie parkland baan in het recreatie gebied Spaarnwoude, gelegen tussen Amsterdam en de IJmond. De golfbaan is met zijn brede fairways vriendelijk voor beginners en met zijn glooiende greens en waterovergangen uitdagend voor de gevorderde golfer. Met 27 wedstrijd holes en 27 korte holes biedt de baan ruimte voor vele golfers en is daarbij van oudsher zeer toegankelijk.

Golfbaan De Zeeuwsche
Golfbaan De Zeeuwsche in Middelburg is een prachtige 9 holes golfbaan in het hart van Zeeland. De golfbaan is zeer uitdagend met veel waterpartijen en afwisselende holes en past geweldig in het Zeeuwsche landschap. Daarnaast beschikt De Zeeuwsche over een par-3 baan, een gezellig clubhuis met restaurant, een golfschop en oefenfaciliteiten met chipping- en putting greens. En een unieke driving range met water waarin zich diverse eilanden bevinden.

Golfclub Cromstrijen
Even ten zuiden van Rotterdam, in de prachtige Hoeksche Waard, ligt Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen. Ga de uitdaging aan op de 18-holes Championship course of ontdek de bijzondere 9-holes Compact course. Met moderne oefenfaciliteiten. Een gastvrij clubhuis en heerlijk terras met uitzicht over deze prachtige banen, biedt Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen de complete golfervaring voor iedere golfer.

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek
In het midden van prachtig, rustig en romantisch Nationaal park de Maasduinen vindt u Landgoed Bleijenbeek. Op het landgoed waant u zich in een rijk landschap met oude bomenlanen en rustig kabbelend beekje en een prachtige, historische kasteelruïne. Naast 18 holes, 9 holes par 3-4 en pitch- en puttbaan, driving range en oefenfaciliteiten beschikt Landgoed Bleijenbeek over een restaurant met een prachtig, uitgestrekt terras die u uitzicht biedt over het landgoed en de golfbaan.

Golfbaan Landgoed Welderen
Golfbaan Landgoed Welderen, te Elst, ligt in de prachtige regio de Betuwe. In het midden van het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen. Golfbaan Landgoed Welderen beschikt over de volgende banen en oefenfaciliteiten; 18 holes, 9 holes par 3-4 en pitch- en puttbaan, overdekte driving range, oefengreens, -bunkers en -holes. U kunt uw bezoek combineren met een bezoekje aan Restaurant Welderen.

Golbaan de Lage Mors
De baan ligt ingebed in het unieke Twickelse coulisselandschap met eeuwenoude eiken. De golfbaan wordt ook wel de Augusta van Twente genoemd. De Lage Mors is laagdrempelig, er heerst een sfeer die wordt gekenmerkt door de Twentse gemoedelijkheid.Golfbaan de Lage Mors ligt in het het landgoed Twickel. Het is de meest uitdagende baan in onze regio. De golfbaan grenst aan Aparthotel Delden, het bekende familiehotel in Twente.

Golfacademy De Hoge Dijk
Golfacademy & Driving Range De Hoge Dijk is een oefenfaciliteit voor spelers van elk niveau. Op de driving range kan je afslaan vanaf matten of vanuit het gras. De driving range heeft duidelijke targets op verschillende afstanden en hierdoor blijft oefenen leuk en gevarieerd. Naast de drivingrange beschikt de Golfacademy over een grote bunker, zeer ruime putting green en een fantastische pitching area. Kom lekker oefenen dus! De baanpermissie cursus start dinsdag 22 mei van 11.00 - 13.00 uur en is daarna elke dinsdagochtend om dezelfde tijd te volgen.

De Goese Golf 
De Goese Golf is een prachtige A-status 18-holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Naast de diepgroene ruime fairways zijn de kreek-en waterpartijen nadrukkelijk in de baan gesitueerd. Voor de minder gevorderde golfer is er een 9 holes Par-3 oefenbaan, putting green, chipping green én driving range aanwezig.

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Onder leiding van de ervaren en enthousiaste golfprofessionals van Golfschool Tespelduyn kunt u gebruik maken van een fantastisch aanbod: Baanpermissiecursus 2 voor 1! In totaal krijgt u met 2 personen liefst 10 uur les in een lesgroepje voor €195 ((€97.50 p.p.). De lessen plant u in overleg met de Golfschool in. Dit aanbod is inclusief drivingrange ballen en gebruik van materiaal. Tijdens de cursus wordt uitgebreid in gegaan op de techniek van de basisslagen en gaat u uiteraard ook oefenholes spelen; want golfen leert u pas écht in de baan! Na deze cursus kunt u met veel plezier zelfstandig onze oefenholes spelen. Nadat u zich heeft aangemeld neemt de Golfschool contact met u op om de lessen in te plannen. Twijfelt u of golf de sport voor u is? Dan kunt u uiteraard ook eerst een kennismakingsles golf proberen! Meer informatie hierover vindt u op www.tespelduyn.nl/golfschool