Workshops Players 1st – 12 en 13 april

Op 12 en 13 april a.s. worden workshops georganiseerd over Players 1st. Het doel van de workshops is om u vertrouwd te maken met de mogelijkheden van het systeem en u verder op weg te helpen om Players 1st goed in te zetten voor uw golfbaan/club.

Inhoud
De workshop is bedoeld voor banen/clubs die al met Players 1st werken en voor banen/club die nog moeten gaan starten. Iedereen die meer wil weten hoe het systeem werkt is van harte welkom. Het is de basis workshop “Starten met Players 1st”. Tijdens de workshop;

– Wordt het belang van Players 1st gepresenteerd;
– Laten we zien hoe Players 1st werkt;
– Wordt uitleg gegeven over het online dashboard;
– Gaat u zelf aan de slag met oefeningen om het systeem te leren kennen;
– Worden de resultaten van de eerste enquete run voor opzeggers getoond en geanalyseerd.


Locaties
De workshops gaat plaatsvinden op
– 12 april a.s. bij Best Golf
– 13 april a.s. bij de Goyer Golf & Country Club

De workshop begint op beide dagen om 10.00u en duurt tot 12.30u.
De workshop wordt op beide data verzorgd door Lodewijk Klootwijk (NVG) en Patty Smit (NGF).

Kosten/aanmelden
De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen 35 euro p.p. Bij de prijs is onder meer koffie/thee en een lunch inbegrepen.
Wij adviseren u om alle medewerkers binnen uw organisatie die met Players 1st (willen gaan) werken, op te geven voor deze workshop. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@nvg-golf.nl. Er geldt een maximum van 30 personen per workshop.

Wat is Players 1st?
Players 1st helpt golfbanen/clubs bij het behouden en werven van leden en zorgt mede voor een verhoging van de inkomsten door de focus te leggen op de ervaring en loyaliteit van de klant. De data in het systeem komen voort uit enquêtes die geautomatiseerd worden verstuurd naar leden en gasten. De resultaten worden weergegeven in een real-time dashboard, waar de golfbaan/club dagelijks kan monitoren met een eigen inlog. Het systeem is eenvoudig te bedienen en biedt praktische tools en ‘call-to-action’ lijsten voor de golfbaan/club. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de informatiebrochure.

Inmiddels doen al meer dan 60 banen/clubs mee met Players 1st.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op via tel.no. 020-3306103 of e-mail info@nvg-golf.nl.

Hartelijke groet,
Namens NGF, PGA Holland en NVG