Informatiebijeenkomst Players 1st – 22 november a.s.

Informatiebijeenkomst Players 1st – 22 november a.s.

Op 22 november a.s. worden, in samenwerking met de NGF en PGA Holland, een tweetal workshops georganiseerd over Players 1st. Golfbanen- en clubs krijgen met dit systeem inzicht in de beoordeling van hun diensten en producten door hun klanten. Doel van de workshops is om u vertrouwd te maken met de mogelijkheden van het systeem, u op weg te helpen om het systeem te gaan inzetten voor uw golfbaan.

Inmiddels doen al 32 banen/clubs mee met Player First.

Inhoud
Tijdens deze sessies worden de resultaten getoond van de twee enquete runs die zijn geweest, wordt getoond hoe u praktisch met Players First op uw baan aan de gang kunt gaan,  kunnen gebruikerservaringen met elkaar worden gedeeld en kunnen vragen worden gesteld aan de leverancier.

Locaties
De workshops gaat plaatsvinden op de volgende locaties;
– 09:30 – 12:00 uur, Golfclub Flevoland (Golf Event Center), Lelystad
– 14:00 – 16:30 uur, Golfbaan Prise ‘d Eau, Tilburg

Voor wie
De sessies zijn toegankelijk voor zowel golfbanen- en clubs die al met Players 1st werken, als ook voor geinteresseerden die nog niet met deze software aan de slag zijn gegaan.

Aanmelden
U kunt kosteloos deelnemen aan 1 van deze workshops. Wij adviseren u om alle medewerkers binnen uw organisatie die met Players 1st werken, op te geven voor deze workshop. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@nvg-golf.nl.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op via tel.no. 020-3306103 of e-mail info@nvg-golf.nl.