Wie of wat is Restinn?

Wie of wat is Restinn?

Restinn is een uniek hotelconcept: comfortabele, vrijstaande hotelkamers met een terras aan beide zijden in een landelijke en natuurrijke omgeving met rust, ruimte en comfort. Een omgeving waar ook het nodige te beleven valt. Bijvoorbeeld bij u op de golfbaan en in de omgeving van uw golfterrein.

De vrijstaande Restinn hotelkamer biedt het kleinschalige van een Bed & Breakfast en de luxe en vrijheid van een hotel. Daarmee wordt voor uw gasten de optimale balans gecreëerd tussen persoonlijke aandacht en privacy.

Het karakteristieke ontwerp van de Restinn-hotelkamer is herkenbaar en staat voor de uitgangspunten zoals rust, ruimte, natuur, comfortabel, authentiek, betaalbaar, hoogwaardig niveau van serviceverlening.

Restinn richt zich op de meer sportieve en/of natuur- of cultuurminnende gast, die individualiteit, eigen vrijheid en mogelijkheden hoog in het vaandel heeft staan, voor wie een verblijf op camping of hotel als meer onpersoonlijk ervaart en voor wie een verblijf in een Bed & Breakfast te weinig privacy biedt. Restinn is een vorm van verblijven die meer individuele vrijheid en comfort biedt. De formule en het daarbij behorende serviceniveau appelleren aan: Rust, Ruimte, Comfort en Beleving.

Restinn een welkome aanvulling op uw service?!
Uw ervaring met het verwelkomen van gasten op uw golfbaan en hen een plezierige dag bezorgen kunt u aanvullen met het gastheerschap door uw gasten ook logiesmogelijkheden te bieden. Hiermee blijven uw gasten langer in uw clubhuis/restaurant, gaan de omgeving van uw golfterrein verkennen en bezorgen zichzelf naast een sportieve ervaring op uw baan ook een onuitwisbare indruk van alles wat er in de nabijheid valt te beleven.

Meer informatie?
Op woensdag 30 januari informeren wij u graag verder over de mogelijkheden om uw golfbaan te verrijken met vrijstaande hotelkamers van Restinn. In onze stand kunnen wij u meer vertellen over het concept, de ervaringen van andere exploitanten en beantwoorden we al uw vragen.