Vraag nu uw quickscan zonnedak aan!Heeft u nog een geschikt dak beschikbaar voor de opwek van zonne-energie en overweegt u binnen twee jaar een zonnedak te laten aanleggen? Dan is het slim om dit najaar nog te profiteren van de huidige aantrekkelijke SDE+ subsidieregeling, want vanaf volgend jaar wordt deze versoberd.

Nu nog een aantrekkelijk rendement op uw zonnedak
De SDE+ subsidie vergoedt het verschil tussen de kostprijs van grijze energie en de nog relatief hoge kostprijs van zonne-energie over een periode van vijftien jaar. Met de SDE+ in de huidige vorm kunt u een mooi financieel rendement realiseren: afhankelijk van de omvang en omstandigheden kan dit oplopen tot een jaarlijks rendement van 6% op uw investering. De komende SDE+ ronde in oktober 2019 is echter de laatste in de huidige opzet. De SDE+ subsidie wordt vanaf 2020 versoberd. Dus als u een zonnedak overweegt, is het verstandig om dit najaar nog deel te nemen aan de subsidieronde.

Het kan en moet makkelijker worden om energie op te wekken
Het aanvragen van een SDE+ subsidie is vanwege het veilingprincipe best ingewikkeld en tijdrovend. Bovendien is het verstandig om eerst te beoordelen of een zonnedak technisch haalbaar en financieel aantrekkelijk is. Bij Fit Our Future vinden wij dat het veel makkelijker kan en moet worden om energie op te wekken. Als uw NVG-inkoop leverancier voor onafhankelijke begeleiding van energiebesparingsprojecten in de vrijetijdsbranche, begeleiden wij u hier graag bij.

Vraag nu uw Quickscan Zonnedak aan
Tijdens een video-gesprek (of telefoongesprek als u dat prefereert) inventariseren wij samen met u de technische uitgangspunten van uw beoogde zonnedak. U ontvangt hierna een beknopt en helder rapport met onze onafhankelijke inschatting van de technische haalbaarheid en een indicatieve business-case. Deze quickscan zonnedak kost u als Xandrion deelnemer € 225,- (exclusief 21% BTW, inclusief 10% Xandrion korting op regulier tarief € 250,-).

Vraag nu uw Quickscan Zonnedak aan!
(U vindt hier ook uitgebreide informatie over de quickscan). U kunt t/m de Quickscan Zonnedak t/m 1 oktober aanvragen

PS: Bij gebleken technische haalbaarheid en financiële aantrekkelijkheid, ontzorgen wij u ook graag bij uw SDE+ subsidie aanvraag en bij de inkoop en financiering van uw zonnedak. U ontvangt na afronding van uw quickscan ons voorstel daartoe.