Vacature Yamaha Business Specialist Low speed Light Vehicle

Yamaha

Yamaha Motor Europe N.V. is op zoek naar een fulltime ‘Business Specialist Low speed Light Vehicle, locatie Schiphol-Rijk in Nederland.

Deel onze passie
Sinds onze oprichter Genichi Kawakami Yamaha Motor heeft opgericht, is het onze missie om al onze klanten KANDO te geven. Niet alleen met onze producten, maar ook naar onze medewerkers. KANDO is een Japans woord om het gevoel van diepe voldoening en opwinding uit te drukken dat je krijgt als je iets tegenkomt van uitzonderlijke waarde, kwaliteit en prestatie.

Je hebt de mogelijkheid om deel uit te maken van de Yamaha-familie
Voor Yamaha Motor Europe N.V. (YME), gevestigd op Schiphol-Rijk in Nederland, zijn we op zoek naar een fulltime Business Specialist Low speed Light Vehicle voor onze RVPP (Recreatieve Voertuigen en Power Products) Divisie.

Over de rol
De bestaande vraag naar golfbanen is solide, maar het potentieel voor elektrische lagesnelheidsvoertuigen in andere delen van de Europese samenleving is enorm en groeit elke dag. Jouw rol is het ontwikkelen en onderhouden van geschikte bedrijfsomstandigheden om beide gebieden te bedekken. Je komt te werken in een ambitieus team met een directe en open communicatiecultuur en korte lijnen naar management en distributeurs. In deze rol rapporteer je aan de RVPP Division Manager.

Je beheert, coördineert, analyseert, bewaakt en rapporteert de resultaten van Low speed Light Vehicles (LLV) & Powered Products (PP)-bedrijven voor toegewezen gebieden met behulp van de middellangetermijnplanning (MTP), budgetten en bedrijfsplannen als richtlijnen. Je stelt voor, initieert en coördineert de acties van YME om de doelstellingen te halen zoals uiteengezet in de MTP, budgetten en bedrijfsplannen. Je verzamelt, analyseert en rapporteert alle relevante markt- en bedrijfsinformatie van het toegewezen productaanbod. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor alle stakeholders binnen YME met betrekking tot de algehele verkoopresultaten van LLV- en PP-producten.

Verantwoordelijkheden

 • Verzamelen, analyseren, verstrekken en rapporteren van standaard marktgegevens samen met de distribiteurs om bij te dragen aan de realisatie van het MTP- en marketingplan voor onze golfkar-business;
 • Verzamel, analyseer en rapporteer feedback van distributeurs over activiteiten van concurrenten en marketing- en verkoopactiviteiten om de nodige acties voor elke individuele markt te initiëren;
 • Op basis van het MTP een jaarlijks verkoopbudget opstellen;
 • Ondersteun distributeurs om hun en onze doelen te bereiken;
 • Samen met distributeurs kansen identificeren om het marktaandeel van Yamaha te vergroten;
 • Implementeren, uitrollen en onderhouden van een Europese en onderscheidende dealernetwerkstrategie.

Over jou!
Een gemotiveerde en inspirerende collega, die de business graag ondersteunt en oprecht toegewijd is aan klanttevredenheid. Je beschouwt jezelf als een snelle leerling en een snelle doener. Als je een golf fan bent, is dit zeker een pro! Met jouw proactieve houding en leidinggevende capaciteiten wil je dingen voor elkaar krijgen. Je bent een teamspeler en bereid om een ​​stapje extra te doen en gaat uitdagingen niet uit de weg. Kwaliteit en professionaliteit liggen je nauw aan het hart.

Wat breng je mee?

 • Bachelor niveau door opleiding of werkervaring;
 • Minimaal 3 jaar B2B werkervaring;
 • Ervaring in aanverwante vakgebieden, golfsport en/of carts en verhuur is een pre;
 • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden in een internationale omgeving;
 • Uitstekende Excel- en rapportagevaardigheden;
 • Strategisch, analytisch en methodisch denken;
 • Operationele en klantgerichte instelling met het vermogen, de inzet en de drive om zowel op eigen initiatief als in teamverband te werken;
 • Uitstekende kennis van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Over Yamaha Motor
Yamaha Motor Europe is verantwoordelijk voor de coördinatie van de marketing- en verkoopactiviteiten van Yamaha Motor-producten op de Europese markt, voornamelijk: Yamaha-motorfietsen en -scooters, buitenboordmotoren voor schepen, waverunner-watervoertuigen, 4-wielige All-Terrain Vehicles (ATV’s), golfauto’s , sneeuwscooters en generatoren.

Wat bieden wij?
Naast een marktconform salaris biedt Yamaha Motor jou een 13e maand vergoeding, reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om een ​​bonus te verdienen. Je komt te werken in een internationale omgeving waarin je kunt leren en ontwikkelen. Je eerste contract is een tijdelijk contract, maar met de intentie om te verlengen of een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.

We zouden Yamaha Motor niet zijn als we u niet de mogelijkheid zouden bieden om deel te nemen aan ons private lease-programma en u personeelskorting te geven op Yamaha-producten en op het behalen van uw motor- of vaarbewijs!

Contact
Interesse? We zien je CV en motivatiebrief graag tegemoet. Solliciteren kan via de LinkedIn solliciteer button!

Bij vragen kunt u contact opnemen via Recruitment@YAMAHA-MOTOR.NL of bel recruiter Maxime Braeken via +316 11840179.

 

Let op, een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.