Update Golfbranche & Coronacrisis 19 juni 2020 (update NGF, NVG)

Voor 24 juni staat de eerstvolgende persconferentie van het kabinet gepland. Dan verwachten we meer duidelijkheid over onder andere wedstrijden en andere versoepelingen.

Harken
Naar aanleiding van de update op 17-06 zijn er vragen binnengekomen met betrekking tot de versoepelingen omtrent harken.
Voor alle duidelijkheid, dit betreft een keuze. Als u een versoepeling toepast, heeft u de keuze uit de local rule of het terugplaatsen van harken onder voorwaarden. Lees de verduidelijking terug in dit artikel onder de kop ‘Zijn harken in bunkers toegestaan?’

Vernieuwd protocol en filmpje
Een aantal maatregelen is versoepeld: opening douches, regels met betrekking tot harken en het reserveren van starttijden. Deze zaken zijn aangepast in het filmpje en het protocol. Klik op onderstaande links om beide bekijken.


Morgen 10.00 uur Zoom-bijeenkomst
Nog niet aangemeld morgen voor de Zoom-bijeenkomst? Dat kan nog steeds. Jeroen Stevens en Danielle Wallet geven u een laatste update m.b.t. de maatregelen Corona, het boostplan, ALV, facturatie 1 juli, NGF-bijdrage, strategie 2021+ en meer.
Meld u aan via daniella.demont@ngf.nl. Graag tot morgen!

Boostplan 2.0
Vorige week heeft u het Boostplan van ons ontvangen. U kunt het ook hier terugvinden. Mocht u daar nog opmerkingen of vragen over hebben, laat het ons weten. We zullen het Boostplan bij nieuwe ontwikkelingen updaten en u dan daarvan ook op de hoogte brengen.
Schrijf u nu in voor de eerstvolgende webinar op 30 juni waarbij we u door een groot gedeelte meenemen. Inschrijven kan hier.

Ride & Play – opbrengst #supportervangolf
Derk ter Braak en Naud Frese hebben afgelopen woensdag 18 holes gespeeld op 18 verschillende banen en de afstand daartussen per fiets afgelegd. Daarmee hebben ze meer dan 8.000 euro opgehaald voor de Mentelity Foundation en #supportervangolf-actie. Kijk hier het verslag terug:

Blog over pensioenakkoord
Britt en Marlous van Jong AWVN praten u in een kwartier bij over de basics van het pensioenakkoord. Wat is nou eigenlijk het pensioenakkoord? Waarom is dit belangrijk voor mij als werknemer en als jonge werkgever? Deze en meer vragen worden beantwoord in de podcast. Beluister de podcast.