Unieke inkoopcondities op alles-in-1-bestelsysteem

NVG Inkoop start het jaar met de introductie van een nieuwe samenwerking. Onlangs is Scanfie aangesloten bij ons inkoopcollectief. Via deze raamovereenkomst profiteert u van unieke inkoopcondities op het alles-in-1 bestelsysteem van Scanfie.

Met Scanfie haalt u het meest complete bestelsysteem voor de horeca in huis. Ze bieden software modules voor QR-bestellen, Horeca bestelsite (afhalen en bezorgen), een Gasten oproepsysteem & een basis kassa functionaliteit. Maak het uw gasten zo eenvoudig mogelijk om te bestellen en zie uw omzet omhoog schieten. Onderscheid u van de concurrentie, verlaag de werkdruk van uw personeel en verbeter de bestelervaring van uw gasten.

Alles-in-1 oplossing of per module
De horeca software zorgt ervoor dat u ondanks het personeelstekort in de sector toch kunt blijven voldoen aan de verwachtingen van uw gasten. Scanfie biedt een overzichtelijke alles-in-1 besteloplossing – die ook per module afgenomen kan worden – en zeer flexibel in te zetten is voor uw situatie en in uw eigen vertrouwde huisstijl.

Een speciale oplossingen voor golfbanen
Scanfie heeft verschillende pakketten samengesteld voor bepaalde segmenten binnen de hospitality- en leisurebranche, zo ook voor golfbanen. In dit pakket biedt Scanfie u bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw gasten alvast bij de laatste hole een bestelling te laten plaatsen.

U vindt de verschillende pakketten, uitgebreidere informatie en de unieke NVG Inkoop voordelen in het raamcontract.

Scanfie