Unieke actie op weersbestendige overkappingen

In samenwerking met Creative Structures is er binnen het NVG Inkoopnetwerk een exclusieve actie opgezet voor weersbestendige overkappingen. Profiteer tot 15 december 2020 van unieke inkoopprijzen op diverse modellen.

Benieuwd hoe u deze overkappingen in kunt zetten op uw golfterrein? Lees snel verder!

Heeft u behoefte aan een moderne, sfeervolle extra overkapping tegen zon, regen of sneeuw? Of creëer uw eigen winterterras om, zodra het weer mag, meer gasten op een veilige en toch gastvrije manier te kunnen ontvangen. Met de overkappingen van Creative Structures biedt u uw gasten een onvergetelijke buitenbeleving.

Events
De overkappingen van Creative Structures zijn ook uitermate geschikt om in te zetten bij events. Golfbaan The Dutch uit Spijk gebruikte de overkappingen tijdens de organisatie van diverse evenementen. Coen Slothouber van The Dutch: ‘Onder andere tijdens ons evenement ‘The Dutch Invitational Member Guest’ hebben wij een aantal keer gebruik gemaakt van de weersbestendige overkappingen van Creative Structures. Mooie, stevige overkappingen die handig toe te passen zijn tijdens evenementen.’

Op de driving range
Speciaal voor Golfclub Mougin in Frankrijk heeft Creative Structures een product voor op de driving range ontworpen. De standaard Lounger M is verhoogd met 70 cm waardoor de hoogte van de opening uitermate geschikt is voor op de golfbaan. Leden van de NVG krijgen in Nederland als eerste de mogelijkheid om dit unieke product aan te schaffen!

Bekijk de actie >>

Heeft u interesse in een van de producten van Creative Structures of wilt u meer informatie over een specifiek product of specifieke toepassing? Neem dan contact op met Angelique Basnec via angelique@creativestructures.nl of 076-2100401.