Uitreiking Players 1st Awards 2017

Uitreiking Players 1st Awards 2017

Tijdens het Nationaal Golf Congres & Beurs zijn voor het eerst de Players 1st Awards uitgereikt. Onder de 72 golfbanen- en clubs die werken met Players is gemeten wie de beste golfbaan is, de beste golfschool, horeca en golfprofessional heeft. De awards werden uitgereikt tijdens de walking dinner party die als afsluiting van het succesvolle congres plaatsvond in Spant!, Bussum.

Golfbaan van het Jaar
Golfbaan ’t Zelle is Golfbaan van het Jaar 2017 geworden. Ze werd tijdens de Golf Awards in december jl. al in het zonnetje gezet. De leden van de golfbaan beoordeelden alle facetten als zeer goed. Met een NPS van 58(!) is zij een voorbeeld voor vele andere banen- en clubs. De eervolle 2e en 3e plek waren respectievelijk voor de Hattemse Golf & Country Club (NPS = 56) en Golfbaan Princenbosch (NPS = 49).

Golfschool van het Jaar
De golfschool van Golf & Country Club Winterswijk mocht de Award van Golfschool van het Jaar 2017 in ontvangst nemen. Redflaggolf kreeg van haar leden een prima beoordeling. Met een NPS van 65 liet zij de golfschool van Golfclub De Compagnie Veendam (2e plek, NPS 58) en Golfbaan Landgoed Bergvliet (3e plek, NPS 55) achter zich.

Horeca van het jaar
De eerste prijs voor beste horeca op de golfbaan is voor Restaurant De Eagle, de pachter van de horeca bij de Twentsche Golfclub, met een NPS van 38. Op de tweede plaats eindigde Golfbaan Tespelduyn (NPS 32). De derde prijs was voor Restaurant Club 10, pachter van de horeca bij Golfclub Havelte (NPS 29).

Golfprofessional van het jaar
Na de eerste prijs voor Golfschool van het Jaar, mocht Lee Chapman ook de award voor Golfprofessional van het Jaar in ontvangst nemen. Zijn klanten beoordeelden Lee met een NPS van 65. Martin Kanninga (Drentsche G&CC) werd tweede met een NPS van 59. Op de 3e plek eindigde Wouter Oosting van Golfclub de Compagnie met een NPS van 58.

Foto’s
Onderstaand treft u – per categorie – een foto van de winnaars aan.
– Golfbaan van het Jaar: Paul Baumann (voorzitter Golfbaan ’t Zelle) links en Willem Zelsmann (president NGF).
– Golfschool van het Jaar: afvaardiging van respectievelijk Redflaggolf, Golfbaan Landgoed Bergvliet en Golfclub de Compagnie.
– Golfhoreca van het Jaar: afvaardiging van respectievelijk Golfrestaurant The Eagle (Twentsche GC), Restaurant Club 20 (GC Havelte), Golfbaan Tespelduyn en NVG-voorzitter Dirk-Jan Vink.
– Golfprofessional van het Jaar: Lee Chapman, Wouter Oosting en Martin Kanninga

BUSSUM – NVG Golfcongres 2018 . COPYRIGHT KOEN SUYK

BUSSUM – NVG Golfcongres 2018 . COPYRIGHT KOEN SUYK

BUSSUM – NVG Golfcongres 2018 . COPYRIGHT KOEN SUYK

BUSSUM – NVG Golfcongres 2018 . COPYRIGHT KOEN SUYK