Uitnodiging Nationaal Golf & Groen symposium 2017

Uitnodiging Nationaal Golf & Groen symposium 2017

In samenwerking met de NGF, NVG, NGA en DTRF organiseren wij donderdag 7 december a.s. het Nationaal Golf & Groen symposium 2017. Het thema van het symposium is ‘Geel is het nieuwe groen. Denken, durven, doen’.

De uitnodiging kan hier gedownload worden..

Met het per 2020 uitfaseren van pesticiden op golfbanen en sportvelden, staat de sportsector voor een enorme uitdaging. Golfbanen zullen er anders uit gaan zien, maar niet van mindere kwaliteit. Wel minder gazon-groen en liever gezond groen. Met de seizoenen meebewegende kleuren van de golfbaan: geel is het nieuwe groen. Dit vraagt een planmatige benadering, de durf om dingen anders te doen en vooral doorpakken!

Onder leiding van dagvoorzitter Elsemieke Havenga wordt met deelnemende (hoofd- en assistent-)greenkeepers, bedrijfsleiders, managers, leden van baancommissies, onafhankelijke adviseurs, baanarchitecten, opleidingsinstituten, besturen, directies en leveranciers op interactieve wijze gesproken over oplossingsrichtingen. Ook de partners in de Green Deal Sportvelden zullen aanwezig zijn.

Het symposium vindt plaats in Theater Maitland op Landgoed De Horst in Driebergen.

U kunt de inschrijving online regelen via de website www.nationaalgolfengroensymposium.nl. De deadline voor inschrijvingen is vrijdag 24 november a.s.

Mochten er vragen zijn, neemt u dan contact met ons via e-mail info@nvg-golf.nl of telefonisch 020-330-6103.