Uitnodiging Nationaal Golf & Groen Symposium 2015

Uitnodiging Nationaal Golf & Groen Symposium 2015

In samenwerking tussen de NGF, NVG, NGA en DTRF wordt op donderdag 10 december a.s. het Nationaal Golf & Groen Symposium 2015 georganiseerd. Het thema van het symposium is “Groen licht voor speelkwaliteit. Slim denken, anders doen”. De uitnodiging kunt u hier downloaden.

De Green Deal Sportvelden is recentelijk ondertekend en is gericht op het geheel uitfaseren, dan wel sterk terug dringen van het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen op golfbanen en sportvelden tot 2020. De sportsector staat daarmee voor een enorme uitdaging want dit vergt een omslag in denken en doen om de speelkwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid van de golfbanen te blijven borgen.

Onder leiding van dagvoorzitter Tom van ’t Hek, wordt met deelnemende greenkeepers (hoofd en assistent), bedrijfsleiders, managers, adviseurs, bedrijfsleven, opleidingsinstituten, baancommissies, besturen, directies en baanarchitecten op interactieve wijze over oplossingsrichtingen gesproken. Ook de partners in de Green Deal Sportvelden zullen aanwezig zijn.

Het symposium vindt plaats in Conferentiecentrum Woudschoten te Zeist. De kosten voor deelname aan het symposium bedragen voor NGF-, NVG- en NGA-leden 125 euro p.p. (excl. btw) en voor overige geïnteresseerden 175,- euro p.p.(excl. btw). U kunt de inschrijving online regelen via de website www.nationaalgolfengroensymposium.nl. De deadline voor inschrijvingen is vrijdag 27 november a.s.