Uitnodiging Nationaal Golf Congres & Beurs 2020

Avatar
0

Hier treffen jullie de uitnodiging aan voor het Nationaal Golf Congres & Beurs 2020 dat op woensdag 15 januari a.s. gaat plaatsvinden bij Papendal, Arnhem.

De 2020-editie is weer een bijzondere: Ook de Nederlandse Greenkeeper Associatie (NGA) heeft zich nl. aangesloten bij het Nationaal Golf Congres. Daarmee wordt de NGA, samen met NVG, NGF en PGA Holland partner in het event. Het aanbod aan workshops wordt daarmee ook verder uitgebreid. Wij bieden jullie een gevarieerd programma aan, met voor ieder wat wils.

Voor het plenaire programma hebben we o.a. Bjorn Kuipers (topscheidsrechter) en Jonas Meyer (Deense Golf Federatie) vastgelegd. In de middag zijn er workshops en masterclasses over uiteenlopende onderwerpen als bijv. het ecosysteem, human resources, het grote potentieel in golf; vrouwen!, de kracht van het team, automatisering en de kansen en bedreigingen van het klassieke clubmodel.

Het programma, informatie over workshops, sprekers, standhouders en andere congresinformatie kun je online raadplegen. De uitnodiging wordt ook per post toegestuurd.

Aanmelden kan via de website nationaalgolfcongres.nl.