Succevolle Open Dag bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

Succevolle Open Dag bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

Zondag 23 augustus jl. was het zover, na weken van voorbereiden, promoten en voorpret vond de “leukste dag van het jaar” plaats bij Paviljoen Bleijenbeek.

Vanaf  11:00 uur stroomden de mensen binnen en dat is tot 16:00 uur niet opgehouden.

Met veel enthousiasme hebben de bezoekers genoten van een gratis ijsje op het terras, een pony rit gemaakt op de pony’s van Bergamo Manege  tegenover de golfbaan en “op het water” gelopen in de waterballen van Rongen Actief op de vijver. Tevens hebben velen kennis kunnen maken met het kleiduifschieten en de ruïne van Kasteel Bleijenbeek, waar de rondleiding allebei de keren helemaal was volgeboekt.

Op het terras kon men onder het genot van de muziek van DJ Frans een eigen hamburger bouwen en opeten.

Vele bezoekers hebben tevens gebruik gemaakt van het schitterende weer en op het terras diverse drankjes en overige versnaperingen genuttigd.

Aan de actie om je gegevens achter te laten om kans te maken op een dagje scooteren door de Maasduinen (aangeboden door Well Trading Company) werd massaal gehoor gegeven en binnenkort zal de prijswinnaar bekend gemaakt worden.

Buiten diverse activiteiten voor de kids en voor de niet golfers konden ook de golfers hun hart ophalen. Het Nationale Golfmuseum welke gesitueerd zal gaan worden op Bleijenbeek opende deze dag officieus haar deuren en men kon alvast een kijkje nemen in de gedeeltelijke collectie.

Een aantal leden van Golfclub Bleijenbeek hebben met veel enthousiasme de geïnteresseerden een rondje meegenomen in een buggy over de baan en alle mooie plekjes van hun golfbaan laten zien.

Ook heeft het bezoekend publiek een balletje kunnen slaan op de driving range waar zij voorzien werden van tips en trics en op de 9 holes Pitch- en Puttbaan heeft men het zeer laagdrempelige spelletje Supagolf kunnen uitproberen.

Dat de locatie van het paviljoen zich ook uitermate leent voor het starten en eindigen van wandel- en fietstochten kon men bij de diverse informatiestands bekijken.

De medewerkers van Bleijenbeek hebben stralend alle bezoekende personen voorzien van een glimlach, hamburger, informatie, drankje of een ijsje en hebben zich deze dag het visitekaartje van Paviljoen Bleijenbeek gevoeld. De vrijwilligers van Golfclub Bleijenbeek hebben met passie getoond wat er op hun “club” allemaal mogelijk is en dat Paviljoen Bleijenbeek toegankelijk is voor IEDEREEN!

Kortom de open dag was een doorslaand succes met een bezoekersaantal van ongeveer 500 mensen en zal in de aankomende jaren zeker een vervolg hebben.

Op www.paviljoenbleijenbeek.nl kunt u alle nieuwtjes omtrent het paviljoen bijhouden.