Samenwerking TARQ en Jurrian van der Vaart

Samenwerking TARQ en Jurrian van der Vaart

Als vooruitstrevend bedrijf op zoek naar elke mogelijkheid tot verbetering in IT-processen herkent TARQ zich in Jurrian’s passie voor het streven naar perfectie en continue verbetering. “Door onze partnership met de NVG en het bieden van IT-oplossingen voor golfbanen is het ondersteunen van golftalent een voor de hand liggende keuze. TARQ brengt innovatie in een segment waar business, prestaties in sport en gastvrijheid hand in hand gaan. De wegen van Jurrian en TARQ lopen dus perfect parallel.” vertelt Peter Verboven, directeur van TARQ, “Continuïteit is onze levensader. Als een bedrijf getroffen wordt door een grote calamiteit dan kunnen ze bij TARQ direct verder werken. Daarom hebben we ook een lange termijn relatie met Jurrian voor ogen.”

 

“Een grote potentiële sponsor trok zich in het begin van het jaar terug, en ik heb het sindsdien op een heel klein budget moeten redden,” aldus Van der Vaart, “De nieuwe samenwerkingspartners hebben toegezegd dat ik het seizoen en de Qualifying School kan voltooien. Dat is een hele zorg minder geef ik eerlijk toe, nu kan ik me helemaal richten op golf.”

 

Jurrian van der Vaart speelt dit seizoen op de Alps Tour en bereidt zich voor op Qualifying School alwaar hij probeert een kaart voor de Europese Tour te verdienen.

 

Over TARQ Information Technology

Vanuit eigen datacenters in Zoetermeer en Amsterdam levert IT Cloud aanbieder TARQ een breed scala aan IT-diensten: managed desktop, backup en uitwijkservices. Wat het ‘nieuwe werken’ betreft maakt het bedrijf al ruim 10 jaar naam met het concept ‘de Werkende Werkplek®‘. Met deze desktop outsourcing beschikken de werknemers van de opdrachtgever altijd en overal over de eigen IT-werkomgeving op pc, mobiel of tablet. De TARQ uitwijkdienstverlening is de borging voor de continuïteit van vele Nederlandse bedrijven en gemeenten.