Samenwerking NVG en ABV Haukes

De NVG is per 1 april 2021 een samenwerking aangegaan met ABV Haukes.
ABV Haukes is een gerenommeerd inspectiebureau dat onder meer de inspectie verzorgt van was- en tankplaatsen. Met de samenwekring kunnen aangesloten golfbanen- en clubs profiteren van kennisdeling en kostenbesparing. Hiervoor zijn aantrekkelijke, collectieve afspraken gemaakt.

De samenwerkingsovereenkomst is begin april getekend bij Golfbaan Landgoed Welderen door Rob Haukes (directeur ABV Haukes) en Dirk-Jan Vink (voorzitter NVG).

Meer informatie over de dienstverlening van ABV Haukes en de voordelen voor de leden van de NVG is hieronder aangegeven.

——————————————————————————————-

Bespaar kosten en tijd met de inspectie van uw was- en tankplaats

1. We nemen het werk uit handen
2. Deskundigheid, kennis delen en kosten besparen
3. Onafhankelijkheid
4. Uniforme Rapportages
5. Gebruik van abv haukes inspectieportal

1. We nemen het werk uit handen
Of het nu gaat om de 6-jaarlijkse inspectie of de jaarlijkse bedrijfsinterne controle (BIC) van de was- en tankplaatsen, ABV Haukes zorgt ervoor dat alle leden van de NVG geen omkijken meer hebben naar de geldigheid en planning van alle verschillende keuringstermijnen.

Om de leden tijd te besparen nemen wij ruim voor de keuringstermijn contact op om de inspectie in te plannen en eventuele wijzigingen aan te brengen in ons systeem. Het is dus niet meer nodig om dit zelf bij te houden. Tijd over dus om een balletje te slaan.

2. Deskundigheid, kennis delen en kosten besparen
Bij ABV Haukes werken gedreven en enthousiaste inspecteurs. Stuk voor stuk specialisten die weten waar ze het over hebben. Ze zijn altijd up-to-date als het gaat om mogelijke wetswijzigingen en welke impact dat voor de leden van de NVG kan hebben en hoe hiermee om te gaan.

De inspecteurs delen tevens graag hun technische kennis met u als het gaat om mogelijke herstelwerkzaamheden aan bijvoorbeeld de wasplaatsen. Het delen van deze kennis voorkomt vaak extra onnodige investeringen die nodig zijn om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Met het proactief, centraal delen van deze kennis met de leden van de NVG worden veel tijd en kosten bespaard zodat u zich volledig kunt focussen op uw kerntaken.

3. Onafhankelijkheid
ABV Haukes onderscheidt zich als onafhankelijk en geaccrediteerd bedrijf door zich alleen te focussen op het inspecteren en keuren van uw bodembeschermende voorzieningen. Om alleen al het gevoel van mogelijke belangenverstrengeling te voorkomen, voert ABV Haukes geen herstelwerkzaamheden uit. De leden van de NVG zijn vrij in de keuze voor bedrijven die eventuele herstelwerkzaamheden kunnen verrichten.

4. Uniforme rapportages
Alle inspectierapportages zijn overzichtelijk, in begrijpelijke taal opgesteld en worden na de inspectie digitaal beschikbaar gesteld aan de leden van de NVG. De rapportages kunnen aan bevoegd gezag worden getoond tijdens eventuele controles. Daarnaast kunnen de rapportages worden gebruikt om tussen de leden onderling kennis uit te wisselen over bijvoorbeeld de herstelwerkzaamheden. Bij vragen over de rapportages staan onze inspecteurs uiteraard tot jullie beschikking om uitleg te geven.

5. Gebruik van ABV Haukes inspectieportal
Alle NVG leden krijgen gratis toegang tot de ABV Haukes inspectieportal. Deze portal geeft u op elk device in 1 klik toegang tot alle belangrijke data van al uw bodembeschermende voorzieningen zoals de exacte locaties van alle voorzieningen, de inspectiedatum, de datum waarop de verklaringen verlopen, de rapportages en de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening zelf. Het voordeel is dat u bijvoorbeeld tijdens een bezoek van het bevoegd gezag snel en eenvoudig kunt laten zien dat u volledig voldoet aan wet- en regelgeving.

Collectief ledenvoordeel
ABV Haukes biedt aan alle NVG leden een vast aantrekkelijk tarief voor de 6-jaarlijkse inspectie en voor de jaarlijkse bedrijfsinterne controle voor de was- en tankplaatsen.

– Voor het 6-jaarlijks inspecteren van de was- en tankplaatsen geldt een tarief van € 395,00 per inspectie (ongeacht het aantal
was- en tankplaatsen)
– Het tarief voor het ontvangen van de verklaring vloeistofdichte voorziening (VVV) die wordt afgegeven door het SIKB bedraagt
€ 40,00 per verklaring.
– Het tarief voor een herinspectie is € 175,00 per herinspectie (ongeacht het aantal was- en tankplaatsen) wanneer er gebreken zijn
geconstateerd tijdens de inspectie van de was of tankplaats.Het tarief voor de jaarlijkse bedrijfsinterne controle (BIC) is € 195,00.
– Bij de jaarlijkse bedrijfsinterne controle (BIC) wordt gecontroleerd of een voorziening in de periode na het moment van afgifte van
een verklaring vloeistofdichte voorziening (VVV) ook vloeistofdicht blijft.
– Deze jaarlijkse bedrijfsinterne controle (BIC) is verplicht maar mag u ook zelf uitvoeren op basis van de AS 6700 checklist.
– Het voordeel voor u om dit door ABV Haukes te laten doen is dat u wederom tijd bespaart die u aan andere zaken kunt besteden.

Voor meer informatie kunt hier de flyer van ABV Haukes downloaden

Al sinds 1994 loopt ABV Haukes als familiebedrijf voorop met innovatieve en duurzame oplossingen bij alle bodem beschermende inspecties en metingen. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we dagelijks naar de beste manier om bodemverontreiniging en bodemvervuiling te voorkomen, onze primaire focus hierbij is gericht op veiligheid en de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten van onze klanten.

Samen met de NVG gaan wij graag voor partnership in plaats van een klant-leverancier relatie. De toegevoegde waarde hiervan zal direct duidelijk worden wanneer u via email contact zoekt met onderstaande referentie.

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
De heer Martin Snider
Postweg 17 – 6561 KJ  Groesbeek
E-mail: generalmanager@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl

Profiteer nu van het NVG collectief aanbod
Neem contact op met ABV Haukes
info@abvhaukes.nl
www.abvhaukes.nl
T: 024 – 303 00 94