Salestraining – 8 & 15 november 2017

Salestraining – 8 & 15 november 2017

Woensdag 8 en woensdag 15 november 2017 (2-daagse training)
Voor: Salesmedewerkers
Docent: Hermine Wesel – Sales Improvement Group

Wilt u ook uw Sales op orde brengen? Schrijf u dan in voor de training ‘Telefonische opvolging, vooraf aan een succesvol salesgesprek’. De training leert uw medewerkers de persoonlijke acquisitie te verbeteren. Een afspraak weten te maken is een vak apart binnen de hedendaagse sales. Voor de standaard ‘afhouder’ (in bespreking, geen tijd, geen interesse, stuurt u maar wat documentatie, etc.) biedt deze salestraining specifieke oplossingen. Er is ruimte om eigen voorbeelden van ‘uitdagende klanten’ in te brengen en deze te oefenen. Na deze training vinden uw medewerkers het maken van afspraken leuk is de agenda gevuld met afspraken!

De training omvat 2 dagen:
De eerste dag (8 november) is deels theorie en indien het programma het toelaat een deel praktijk (bellen onder begeleiding). Aan de hand van een vooraf voorbereide bellijst van klanten, bedrijven, gaan uw medewerkers direct aan de slag. De tweede dag (15 november) is volledig gericht op de praktijk.

De training biedt een uitstekende basis voor iedere professional in sales, van beginner tot gevorderde. De aangereikte handvatten zijn op de dagelijkse praktijk afgestemd. Door de positief confronterende en opbouwende manier van trainen, zijn de aangereikte technieken direct bruikbaar na afloop van de training.

De kosten bedragen voor NVG-leden € 145,- p.p. Voor niet-leden is de prijs € 295,- p.p.
De training is alleen voor beide dagen af te nemen.

Locatie: Golf- en Businessclub ‘De Scherpenbergh’ (Lieren)