Sales training – november 2016

Sales training – november 2016

Wilt u ook uw Sales op orde brengen? Schrijf dan in voor: de training ‘Telefonische opvolging, vooraf aan een succesvol salesgesprek’. Het doel van de training is om uw medewerkers te leren hoe zij in staat zijn om de persoonlijke acquisitie te verbeteren. Het maken van afspraken is een vak apart binnen de hedendaagse sales. Voor de standaard ‘afhouder’ (in bespreking, geen tijd, geen interesse, stuurt u maar wat documentatie, etc.) worden specifieke oplossingen geboden. Ook is er ruimte om eigen voorbeelden van “lastige klanten” in te brengen en deze te oefenen. Na deze training vinden uw medewerkers het maken van afspraken leuk en is de agenda ook met afspraken gevuld!

De training omvat 2 dagen:
De eerste dag (8 november) is deels theorie en indien het programma het toelaat een deel praktijk (bellen onder begeleiding). Aan de hand van een vooraf voorbereide bellijst van klanten, bedrijven, gaan uw medewerkers direct aan de slag. De tweede dag (15 november) is volledig gericht op de praktijk.

De training biedt een uitstekende basis voor iedere professional in sales, van beginner tot gevorderde. De aangereikte handvatten zijn op de dagelijkse praktijk afgestemd. Door de positief confronterende en opbouwende manier van trainen, zijn de aangereikte technieken direct bruikbaar na afloop van de training.

Deze training wordt aangeboden voor een speciaal introductietarief (eenmalig). De kosten bedragen 145 euro per persoon (voor 2 dagen training). Voor niet-leden zijn de kosten 295 euro per persoon. De training is alleen voor beide dagen af te nemen. Beide dagen vindt de training plaats bij Golf & Country Club Edda-Huzid (Voorthuizen).

De aanmelding(en) kunt u per e-mail aan ons doorgeven.

De inschrijving sluit op 28 oktober a.s.