Profiteer van unieke condities op de aanschaf van uw laadpaal!

Laadoplossing

Het aantal elektrische auto’s op de Nederlandse wegen groeit enorm. De hoogste tijd om uw gasten een laadservice aan te bieden. Via de samenwerking tussen NVG Inkoop leverancier Rexel en Abel&Co kunt u kiezen uit een ruim assortiment laadstations én wordt ook de installatie tot in de puntjes geregeld.

Drie opties om te investeren in e-mobility
Speciaal voor deelnemers van NVG Inkoop biedt Abel&Co drie opties aan om te investeren in e-mobility:

  • Kopen: Door een laadpaal te kopen wordt u de volledige eigenaar van de laadpaal, u investeert eenmalig in de aanschaf en installatie.
  • Leasen: De laadpaal blijft gedurende de looptijd van het contract eigendom van Abel&Co, hierdoor heeft u geen aanschafkosten. Deze optie is ideaal als service naar uw gasten én als inkomstenbron.
  • Exploiteren: Deze optie is beschikbaar voor beheerders en eigenaren van parkeerplaatsen.

In alle gevallen is het beheer van de laadstations in handen van Abel&Co.

Onlangs realiseerde Abel&Co een laadoplossing bij Camping Vreehorst in Winterswijk. Jan van der Heide, directeur van Camping Vreehorst:

Abel&Co heeft het traject uitstekend begeleid. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat en de samenwerking is ons uitstekend bevallen. We kunnen het iedereen aanbevelen om via Abel&Co een laadoplossing te realiseren.”

Laadadvies op maat
Abel&Co kijkt graag samen met u naar een laadoplossing op maat. Vul het invulformulier in en Abel&Co neemt spoedig contact met u op. In veel gevallen is een digitale schouwing voldoende om tot een concrete laadoplossing te komen. Soms is een schouwing op locatie vereist. De kosten voor een schouwing op locatie bedragen € 95,- excl. BTW. Deze kosten worden verrekend op de uiteindelijke factuur.