OPLEIDINGEN

Om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen van uw klanten is het belangrijk dat uw medewerkers zich blijven ontwikkelen. Investeren in personeel door het aanbieden van opleidingen, trainingen, workshops en masterclasses kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Om het aanbod voor golfbanen- en clubs te clusteren is per 1 januari 2009 de Golf Management Academy, een initiatief van de NVG, opgericht. De academy biedt jaarlijks tal van golf gerelateerde opleidingen c.q. trainingen aan voor medewerkers op en rond de golfbaan. Een overzicht van het aanbod treft u hier aan.

E-Learning

In december 2016 zijn we gestart met een online e-learningplatform, klik hier voor meer informatie: e-learning. Op deze manier kunnen uw medewerkers zich blijven ontwikkelen en doorleren zonder dat u uw medewerkers voor een lange periode kwijt bent aan cursusdagen.
De Golf Management Academy biedt voor alle functies op en rond de golfbaan opleidingen aan. Deze pakketten worden jaarlijks herzien en aangevuld.

De verschillende pakketten zijn:

  1. NVG Receptie
  2. NVG Sales & Events
  3. NVG Ontwikkeling Manger
  4. NVG Horeca
  5. NVG Greenkeeping
  6. BHV
  7. NVG Middenkader
  8. NVG Persoonlijke Ontwikkeling

Verwacht

In de komende maanden worden de volgende trainingen, workshops verwacht;

2018

Overige masterclasses

Verder zijn er in de afgelopen jaren diverse workshops, trainingen en masterclasses aangeboden. Een overzicht treft van het aanbod treft u hieronder aan.

- Sales
- Effectief & efficiënt baanonderhoud
- Visie 2015
- Golf Club Management
- Fun, Tribing and Kids in Golf

Meer inhoudelijke informatie raadplegen

Voor meer inhoudelijke informatie over het aanbod van workshops en trainingen, kunt u contact met ons openen. Telefoonnummer 020-3306103 en e-mail info@nvg-golf.nl

Kosten

Personeel dat werkzaam is bij aangesloten golfbanen- en clubs kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de hierboven genoemde trainingen, workshops en masterclasses.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden, behorende bij de aangeboden opleidingen, trainingen, workshops en masterclasses van de NVG, kunt u hier downloaden.

Algemene Voorwaarden

Download 403.34 KB 325 downloads

Alle opleidingen

Naast het hierboven vermelde aanbod, zijn er ook andere partijen op de markt die golf gerelateerde opleidingen aanbieden. Om u een goed beeld te geven welke andere opleidingen er voor mensen op en rond de golfbaan zijn kunt u hieronder, per sector, klikken om een schema te zien.

De schema's bestaan uit twee delen; het bovenste gedeelte vermeld welke opleidingen relevant zijn voor uw medewerkers en welk uitstroomniveau de verschillende opleidingen hebben. Het onderste gedeelte brengt het onderwijsaanbod van de onderwijsinstituten in beeld, qua prijs, het aantal lesdagen en de eisen.

Wanneer u in het schema op een opleiding klikt zult u doorgelinkt worden naar de website van het desbetreffende opleidingsinstituut waar u meer informatie over de opleiding kunt vinden.