Ontwikkelingen Play Golf in Holland – het platform voor Golftoerisme

Ontwikkelingen Play Golf in Holland – het platform voor Golftoerisme

Goed nieuws rondom de ontwikkelingen van het golftoerisme platform Play Golf in Holland. Gisteren is de Duitse versie live gegaan www.playgolfinholland.de! Hiermee is een mooie stap gezet richting de Duitse golftoerist om Nederland als golfbestemming onder de aandacht te brengen. De belangstelling vanuit Duitsland voor Nederlandse golfbanen neemt toe. Niet alleen als gevolg van het aantrekken van toerisme in brede zin, maar ook door onze aanwezigheid in het buitenland onder andere op de Rhein Golf Messe aanstaande 22 t/m 24 februari met de Holland Golf House! Daar zullen we in samenwerking met Limburg Golfland aanwezig zijn met 18 golfbanen! (lees hieronder meer)

Gelooft u ook in Golftoerisme? Doe dan mee!

Als NVG hebben we de ambitie om Golftoerisme het bestaansrecht te geven die het verdient. Dat kan alleen met vertrouwen van de golfbanen. Inmiddels hebben 27 golfbanen aangesloten bij Play Golf in Holland, voor ons een signaal dat de Nederlandse golfmarkt klaar is om de binnen- en buitenlandse golftoerist te ontvangen! Ook mee profiteren? Investeer dan mee en spring op de trein van Play Golf in Holland, voor slechts éénmalig 500 euro (ex BTW) staat ook uw baan permanent op Play Golf in Holland in zowel de Nederlandse, Duitse en Engelse versie. Play Golf in Holland draagt zorg voor de vertaling en er is een mogelijkheid om vanaf uw eigen site te koppelen naar de Duitse en Engelse vertaling over uw baan. Aanmelden of meer informatie via info@playgolfinholland.nl.

Holland House of Golf op Rhein Golf Messe

Voor het eerst zullen we Nederland als golfbestemming gaan promoten op de Rhein Golf Messe te Düsseldorf van 22-24 februari aanstaande. Een mooie samenwerking over de golfbaan. 18 banen zullen hier actief aanwezig zijn om Nederland als golfbestemming te promoten en te vertellen over alle speelmogelijkheden. De beursstand is vol, maar mocht u ook uw baan onder de aandacht willen brengen dan kan dat nog door middel van een advertentie van uw club in de speciale Rhein Golf Beurskrant. Ook hiermee steunt u de promotie van Nederland als Golfbestemming. Vanaf 500 euro bent u duidelijk zichtbaar bij het Duitse golfpubliek! Meer informatie via info@playgolfinholland.nl.