ABV Haukes

ABV Haukes is geaccrediteerd voor het visueel inspecteren van bodembeschermende voorzieningen, geo-elektrische metingen, hydrologische metingen en IBC-werken. ABV Haukes zorgt ervoor dat alle leden van de NVG geen omkijken meer hebben naar de geldigheid en planning van alle verschillende keuringstermijnen. ABV Haukes biedt aan alle NVG leden een vast aantrekkelijk tarief voor de 6-jaarlijkse inspectie en voor de jaarlijkse bedrijfsinterne controle voor de was- en tankplaatsen. Meer info over de aanbieding vindt u hier.

Buma

BuSenama brengt jaarlijks een bedrag in rekening voor het ten gehore brengen van muziek in openbare ruimtes (ten behoeve van componisten, tekstdichters en muziekuitgevers). Sena houdt zich bezig met het naburige recht en komt op voor de belangen van de uitvoerende artiesten en producenten (platenmaatschappijen). Leden van de NVG kunnen profiteren van 19,5% korting bij het gebruik van Buma en/of Sena. De facturatie van de jaarlijkse bijdrage aan Buma-Sena verloopt via de NVG. Wilt u gebruik maken van de kortingsregeling van Buma en/of Sena? Stuur dan een mail naar info@nvg-golf.nl

 

 

Clonable

Wilt u uw golfclub website laten vertalen? Met Clonable kunt u eenvoudig een website klonen, waardoor u nog eenvoudiger uw club kunt promoten bij anderstaligen. NVG leden kunnen een Clonable abonnement afsluiten voor €30,- ex. btw p/m per taal. Meer info over de aanbieding vindt u hier.

 

 

 

 

GoodHabitz

GoodHabitz is een online leerplatform waar leren leuk moet zijn. Met Goodhabitz kunnen jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen op eigen initiatief. Leden van de NVG kunnen met een gereduceerd tarief gebruik maken van GoodHabitz voor al hun medewerkers. Mede door het sociaal fonds kost dit onze NVG leden bijna niets. Wilt u meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@nvg-golf.nl

 

 

 

 

Van Spronsen & Partners

Van Spronsen & Partners horeca-advies werkt samen met de NVG (Nederlandse Vereniging vanGolfaccommodaties) om quickscans voor onze leden aan te bieden. Dit om het bestuur en/of management van golfaccommodaties meer inzicht te geven in hun horeca exploitatie. Meer info over de aanbieding vindt u hier.

 

 

 

Xandrion

Xandrion

NVG heeft een samenwerking met Xandrion hierdoor is het NVG-inkoopnetwerk ontstaan. Leden van de NVG worden ontzorgd bij het inkopen van producten en diensten. Het inkoopnetwerk biedt vele voordelen en met name scherpe prijzen en goede service bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Deelname aan het inkoopnetwerk is kosteloos voor leden en levert aanzienlijke tijdsbesparing voor golfbanen op doordat ze niet meer zelf hoeven te onderhandelen met diverse leveranciers. Meer info over NVG inkoop vindt u hier.

 

 

Aquafox

NVG heeft een samenwerking met Aquafox. Leden van de NVG ontvangen een speciale aanbieding. Aquafox het de meest duurzame en hygiënische systeem om bierglazen schoon te maken. Wil je ook op een betere manier de glazen reinigen en tegelijkertijd minder water en geld verspillen? Meer info over de aanbieding vindt u hier.