NVG Sales en Events

Deze module is speciaal ontwikkeld voor de medewerkers binnen de organisatie die zich bezig houden met Sales en/of Events.

Bij sales leert u op verschillende manieren sales toe te passen: van een goede elevator pitch tot het verkopen op een vriendelijke manier.

Elk event vereist de nodige voorbereiding, gestructureerd werken en een goed overzicht. In dit pakket komt Timemanagement aan bod; u leert hoe effectief en efficiënt met de beschikbare tijd om te gaan. Bovendien wordt Marketing behandeld. Hoe kan u een event vermarkten en daar zoveel mogelijk uit halen (tevreden gasten, opbrengst, etc.)

Het pakket bestaat uit 15 cursussen. Na het behalen van een cursus ontvangt u een e-learning certificaat. Aan het eind van het pakket behaalt u het NVG Sales en Events Certificaat, erkend door de Golf Management Academy.

Kosten zijn €95,- voor leden en €195,- voor niet leden van de NVG. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. 
U heeft 1 jaar toegang tot de cursussen in de online leeromgeving.

Het pakket Sales en Events betaat uit de volgende cursussen:


Sales voor accountmanagers

Studieduur: 2 á 3 uur

Een cursus voor accountmanagers gericht op de verkoop van grotere producten en/of diensten. We behandelen o.a. het belang van een goede voorbereiding, het omgaan met bezwaren, het goed afsluiten van onderhandelingen en after sales.  


Succesvol onderhandelen

Studieduur: 16 uur

Onderhandelen is zo'n typische basisvaardigheid waar iedere manager over moet beschikken. Met deze cursus zal dat zeker lukken.


Timemanagement: e-module

Studieduur: 1,5 uur

Druk, druk, druk… En dat wordt knap vervelend als u niet weet hoe u goed met de tijd moet omgaan. In het laatste geval is de cursus Timemanagement voor u de ideale cursus. Juist vanwege de verschillende inspirerende video’s is dit een bijna rustgevende cursus om te doen…


Marketing, een inleiding

Studieduur: 6 uur

In deze inleidende cursus in de marketing leert u de basisbegrippen van de marketing. Het gaat dan om begrippen als product-marktcombinatie, de marketingmix. Vervolgens dagen we u
uit om vanuit uw eigen werkveld en uw eigen doelstellingen een marketingaanpak te bedenken. Marketing is nooit iets afstandelijks: het gaat altijd om een concrete situatie. 


Brainstormen en mindmapping

Studieduur: 2 uur

Intro, methoden om denken in kaart te brengen, principe van mind mapping, programma. Uitstekende eerste introductie.


Plannen en organiseren middenkader

Studieduur: 3 uur

Plannen en organiseren is een van de belangrijkste basiscompetenties.


Samenwerken en overleggen middenkader

Studieduur: 3 uur

Naast de cursus samenwerken en overleggen met niveau + wordt deze cursus aangeboden op niveau ++. De cursus is bestemd voor het middenkader. Samenwerken en overleggen wordt gezien als een van de basiscompetenties voor iedere medewerker.


Webinar: Beslissingskracht: beslissen met impact

Studieduur: 30 minuten

In dit webinar leert u snel beslissingen te nemen aan de hand van de juiste prioriteiten. U leert uitstelgedrag voorkomen en wordt pro actiever naar uzelf en uw omgeving. 


Webinar: De balans tussen werk en thuis


Studieduur: 30 minuten

De balans tussen werk en privé en het omgaan met stress houden ons bewust of onbewust voortdurend bezig. De spreker van dit webinar is Ingrid Schoen.


Webinar: De gezondheid van stress


Studieduur: 30 minuten

In dit inspirerende webinar leert u wat stress precies is en hoe dit zich op 4 manieren uit: mentaal, fysieke, qua taal en in gedrag. 


Webinar: Elevator pitch


Studieduur: 30 minuten

Webinar  waarin Otto Genee ons meeneemt in de do’s en dont’s van de Elevator Pitch. 


Webinar: Investeren in mentale kracht loont!

Studieduur: 30 minuten

Wie rekening houdt met veranderingen, ‘veerkrachtig’ is en de eigen grenzen bewaakt en vergroot, kan zich prima staande houden. Dat betekent dat investeren in mentale kracht loont. De spreker van dit webinar is Suzanne van der Heiden.


Webinar: Social marketing

Studieduur: 30 minuten

We bespreken wat social marketing is, en hoe je er zelf meteen mee aan de slag kan!


Webinar: Vriendelijk verkopen

Studieduur: 30 minuten

In dit webinar leert u de basis voor het stellen van goede vragen die uw klant helpen voor uw oplossing te kiezen. Laat zien dat u de moeite van de investering waard bent. Hoe? Leer vriendelijk verkopen.


Zakelijk schrijven met resultaat

Studieduur: 1 uur

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zakelijke teksten schrijft en daar meer rendement uit wil halen. Met deze cursus kunt u de resultaten van uw zakelijke teksten vergroten.