NVG Receptie

De receptiemedewerkers en caddiemasters zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor uw gasten. Als we het hebben over klantcontact worden kreten als ‘klantvriendelijkheid’ en ‘gastvrijheid’ vaak genoemd. Aan deze onderwerpen wordt dan ook veel aandacht besteed binnen dit pakket.

Er worden 14 cursussen aangeboden. Onder meer het omgaan met ontevreden klanten, klachtafhandeling en agressie komen aan bod. Maar ook spelling en Social Media maakt onderdeel uit van het pakket.

Na het behalen van een cursus ontvangt u een e-learning certificaat. Indien alle cursussen uit dit pakket behaald zijn ontvangt u het NVG Receptie Certificaat, erkend door de Golf Management Academy.

Kosten zijn €95,- voor leden en €195,- voor niet leden van de NVG. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
U heeft 1 jaar toegang tot de cursussen in de online leeromgeving.

Het NVG Receptie pakket bestaat uit de volgende cursussen:


Klantgerichtheid algemeen


Studieduur: 6 uur


Basisvaardigheden als het gaat om het omgaan met klanten, handel, vertegenwoordiging, enz.


Timemanagement: e-module

Studieduur: 1,5 uur

Druk, druk, druk… En dat wordt knap vervelend als u niet weet hoe u goed met de tijd moet omgaan. In het laatste geval is de cursus Timemanagement voor u de ideale cursus. Juist vanwege de verschillende inspirerende video’s is dit een bijna rustgevende cursus om te doen…


Bevlogenheid

Studieduur: 8 uur

Prof. Arnold Bakker is dé expert op het gebied van bevlogenheid. De cursus toont het belang van bevlogenheid voor organisaties.


Samenwerken en overleggen

Studieduur: 2 uur

Basisvaardigheden: overleggen, afstemmen, afspraken, hulp vragen/bieden, voor jezelf opkomen, omgaan met feedback. Deze cursus is afgestemd op de betreffende basiscompetentie.


Aandacht en begrip tonen

Studieduur: 4 uur

In deze cursus worden de basisvaardigheden als aandacht en begrip tonen, luisteren & het andere echt begrijpen uitgelegd.


Webinar: Vriendelijk verkopen

Studieduur: 30 minuten

In dit webinar leert u de basis voor het stellen van goede vragen die uw klant helpen voor uw oplossing te kiezen. Laat zien dat u de moeite van de investering waard bent. Hoe? Leer vriendelijk verkopen.


Nederlands foutloos schrijven

Studieduur: 15 uur

Foutloos kunnen schrijven is voor iedereen van belang. De meest gemaakte fouten op een rijtje.
Geen dt-fouten meer, alles over hoofdlettergebruik, wanneer ij of ei, en nog veel meer over struikelblokken in de Nederlandse spelling.


Agressie

Studieduur: 6 uur

Cursus is geheel op video gebaseerd. De cursus toont bijvoorbeeld situaties in werkplaatsen waarbij men rekening moet houden met het mogelijk optreden van agressie tegen collega's en werkgever. Hoe te handelen, hoe te voorkomen?


Basiskennis boekhouden

Studieduur: 12 uur

Basiskennis boekhouden behoort nog steeds tot een van de meest populaire cursussen. Dat komt vooral door het erkende boekhouddiploma dat u hiermee kunt behalen. Deze cursus sluit aan op de eisen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dat houdt onder andere in dat het geen verplichting meer is om met een concreet boekhoudprogramma op het examen te werken. 


Feedback

Studieduur: 2 uur

Een cursus die niet alleen over het geven maar ook over het nemen van feedback gaat. De bekende trainer Peter Oosting is uw instructeur.


Met een beeldscherm werken

Studieduur: 2 uur

De meeste kantoren staan vol met computers. Maar hoe zit het met de gezondheidsrisico's. Voor iedereen een must.


Sociale media & gedragscodes

Studieduur: 1 uur

Een introductie tot de invoering van gedragscodes bij sociale media. De cursus gaat zowel over de geschreven als ongeschreven regels.


Webinar: De balans tussen werk en thuis

Studieduur: 30 minuten

De balans tussen werk en privé en het omgaan met stress houden ons bewust of onbewust voortdurend bezig. De spreker van dit webinar is Ingrid Schoen.


Webinar: De gezondheid van stress

Studieduur: 30 minuten