NVG Persoonlijke Ontwikkeling

Dit is een breed pakket met verschillende cursussen om uw kennis in het algemeen te verbreden. Met een keuze uit meer dan 300 cursussen kunt u bijvoorbeeld uw computer skills of talen kennis opfrissen / aanleren. Maar ook leren om duidelijk te communiceren, nog beter samen te werken en andere zaken die u tegen komt op de werkvloer. 

Na het behalen van een cursus ontvang u een e-learning certificaat.

Kosten zijn €549,- voor leden van NVG en €849,- voor niet leden. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
U heeft 1 jaar toegang tot de cursussen in de online leeromgeving.

Golf management Acadamy heeft voor u een aantal cursussen geselecteerd die wij u aanraden:


Blind en snel typen op keyboard en smartphone

Studieduur: 25 uur

Deze cursus voldoet aan de eisen van het ECDL. Let op: Deze cursus werkt niet op een tablet! Een fysiek toetsenbord is immers een vereiste bij blind typen. Deze cursus is ontwikkeld voor wie sneller en vooral blind wil leren typen op de computer of laptop. Stapsgewijs leren we u eerst hoe u blindelings met uw vingers navigeert over het toetsenbord. Vervolgens leert u door de vele oefeningen lettercombinaties en teksten blind te typen. In het laatste hoofdstuk besteden we aandacht aan het sneller typen op mobiele apparaten zoals smartphone en tablet.


Drijfveren


Studieduur: 1 uur

Deze speciale cursus verschaft ons inzicht waarom we op een bepaalde manier handelen. Wat we plezierig vinden om te doen, wat is het dat ons bij wijze van spreken energie geeft of wellicht nog sprekender.... waar we voor willen gaan. Maar de test die aan deze cursus verbonden is geeft ons ook aan wat ons irriteert, wat bij wijze van spreken ons negatieve energie geeft. Overigens start de cursus met deze test omdat het kijken in een spiegel een verdere verdieping in uw drijfveren uitermate boeiend maakt.Wat zijn uw persoonlijke drijfveren? Een test/cursus die van meet af aan boeit.


E-mail: wat, hoe en wanneer


Studieduur: 3 uur

E-mailverkeer: hoe te behandelen, virussen, cookies, cc, bcc, rechtsgeldigheid van e-mail. Wat mag en niet mag. E-mail en tijd. Met handige videotips. Het heeft nauwelijks zin om uit te leggen wat
een e-mail is en ook het gebruik van e-mail vormt kennelijk voor de meesten van ons geen probleem … we doen het toch. Maar er zijn ook dikke boeken over e-mail geschreven. Waar gaat het om?


E-study Finance for non-financials

Studieduur: 10 uur

Finance raakt bijna alle gebieden van de bedrijfsvoering. Dit e-study traject laat zien dat de raakvlakken heel herkenbaar zijn en dat het wat meer vertrouwd raken met dit vakgebied op een praktische wijze u ook daadwerkelijk veel voordeel in kwaliteit, tijd en overtuigingskracht kan opleveren. Dit traject bestaat uit 3 e-learnings finance voor non-financials, extra opdrachten, een live-webinar en een afsluitende toets.


Engels uitgebreid

Studieduur: 50 uur

Startcursus om de eerste basis te leggen voor het leren van Engels of om als 'opfriscursus' te gebruiken. Deze cursus is een uitstekende aanvulling op Engels Basis.


Excel 2010

Studieduur: 18 uur

Deze cursus voldoet aan de eisen van het ECDL. In deze cursus gaan we werken met het meest populaire rekenprogramma ter wereld: Excel. Zo leren we bijvoorbeeld de basisbewerkingen, het toevoegen en verwijderen van kolommen en rijen en het werken met de vulgreep. Daarnaast leren we meer over opmaak, celeigenschappen, het opslaan in een ander bestandsformaat, het werken met de meest gebruikte functies, absoluut kopiëren en het werken met grafieken. 


Management NEMAS

Studieduur: 20 uur

Verbeter uw managementvaardigheden met deze ideale opstapcursus. NEMAS is een begrip in de managementwereld. Voor iedereen die een managementfunctie ambieert. 


Nieuw in Office 2013

Studieduur: 4 uur

In deze cursus gaan we kijken naar de belangrijkste vernieuwingen in Office 2013 zoals het invoegen van onlineafbeeldingen, het vernieuwde tabblad Bestand, werken met SkyDrive en het online presenteren.


Nederlands foutloos schrijven

Studieduur: 15 uur

Foutloos kunnen schrijven is voor iedereen van belang. De meest gemaakte fouten op een rijtje.
Geen dt-fouten meer, alles over hoofdlettergebruik, wanneer ij of ei, en nog veel meer over struikelblokken in de Nederlandse spelling.


Succesvol leren


Studieduur: 45 minuten (max. 2 uur met verdiepinggsstof)

Leren is leuk! Door nieuwe dingen te leren weet u meer. U kunt meer. U snapt zaken beter. Door nieuwe dingen te leren kunt u hogerop komen binnen uw werk. U kunt nieuwe informatie en nieuwe vaardigheden gebruiken om leuke klussen binnen te hengelen. En door nieuwe dingen te leren blijft u groeien. Tegelijk is het voor veel mensen best een klus om met plezier te leren. Misschien herkent u dat? Dat u niet weet hoe u het aan moet pakken. Dat u het lastig vindt om werk, privé en de opleiding te combineren. Of dat u denkt dat u niet slim genoeg bent. Een cursus met Mirjam Pol.


Succelvol onderhandelen


Studieduur: 16 uur

Onderhandelen is zo'n typische basisvaardigheid waar iedere manager over moet beschikken. Met deze cursus zal dat zeker lukken.


Webinar: Beinvloeden kun je leren: breinvoorkeuren

Studieduur: 30 minuten

U leert in dit webinar de meest elementaire wetten van het brein, die een rol spelen bij herkennen van communicatiestijlen, het daarop anticiperen en van daaruit positief beïnvloeden van anderen.


Webinar: Geweldig communiceren op het werk en thuis, hoe doe je dat?

Studieduur: 30 minuten

In dit webinar ervaart u hoe u kunt luisteren en uw eigen emoties beïnvloeden. U leert waarnemen in plaats van interpreteren en concrete verzoeken doen in plaats van eisen stellen. Zo bent u vaardiger in overleg met collega’s en komt u een stap verder in uw relatie. 


Webinar: Goed werkgever- en wernemerschap

Studieduur: 30 minuten

Er zijn grofweg twee manieren waarop je naar het functioneren van mensen in organisaties kan kijken. Dat schreef Douglas McGregor in 1960 in zijn boek The Human Side of Enterprise. Daarmee introduceerde hij zijn X en Y theorie. In het webinar Goed werkgever- en goed werknemerschap legt HR adviseur Jessy van den Boogaard uit hoe deze theorie in de dagelijkse praktijk nog steeds van toepassing is.


Webinar: Zakelijke mediation


Studieduur: 30 minuten

Is er een arbeidsconflict met één van de werknemers? Komt u er samen met uw leverancier niet uit, maar is een rechtszaak een brug te ver? Een conflict kan de dagelijkse business behoorlijk beïnvloeden. Mediation kan een uitkomst bieden. Samen met de andere partij gaat u op zoek naar een oplossing voor het conflict. Een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar, de mediator, helpt daarbij. De mediator legt geen beslissingen op, maar begeleidt partijen bij het zoeken naar een oplossing. De spreker van dit webinar is Ellen van Gestel.


Zakelijk schrijven met resultaat

Studieduur: 1 uur

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zakelijke teksten schrijft en daar meer rendement uit wil halen. Met deze cursus kunt u de resultaten van uw zakelijke teksten vergroten.


Word 2010

Studieduur: 30 uur

Deze cursus voldoet aan de eisen van het ECDL. In deze cursus gaan we werken met het meest populaire tekstverwerkingsprogramma ter wereld: Word. Deze cursus is geschikt voor het werken met Word 2010. Het is een zeer krachtige tekstverwerker met vele mogelijkheden. Zo leren we bijvoorbeeld de basisbewerkingen zoals selecteren, knippen kopiëren en plakken. Daarnaast gaan we in op de uitgebreide opmaakmogelijkheden (teken-, alinea- en pagina-opmaak). Tabinstellingen, inspringen, opsommingstekens, tabellen, invoegen objecten en samenvoegen (mailing maken) zijn enkele andere onderwerpen die in deze cursus worden behandeld.