NVG – Nieuwsbrief september 2023

Beste leden en volgers,

In deze nieuwsbrief worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Nationaal Golfcongres 2024: Keynote spreker is bekend!
  • Stichting Handicart zoekt een nieuwe directeur.
  • WinterWorkshops NVG.
  • Kosten besparen met je was- en tankplaats.
  • Afval scheiden en verminderen bij jouw vereniging.
  • AquaFox: Bespaar 70% op je waterverbruik.

Nationaal Golfcongres 2024: Keynote spreker is bekend!
Niemand minder dan Berthold Gunster zal dit jaar het Nationaal Golfcongres openen. Berthold is de grondlegger van het Omdenken. Hij schreef over zijn gedachtegoed inmiddels een flink aantal bestsellers en je kent de quotes van Omdenken misschien wel van de rode borden langs de snelweg. Bereid je voor op een bijzondere lezing die je perspectief zal veranderen. Hoe kan je problemen omzetten in nieuwe mogelijkheden, welke nieuwe mogelijkheden ontstaan er als je de feiten volledig accepteerd? Mis deze unieke show niet en kom naar het Nationaal Golfcongres. Koop hier jouw early bird ticket.

Stichting Handicart zoekt een nieuwe directeur
Bij Stichting Handicart is er een mooie missie: ervoor zorgen dat minder mindervalide golfers in Nederland de golfsport kunnen blijven beoefenen. Sinds 1986 plaatsen zij golfkarren op golfbanen in Nederland, die tegen een gereduceerd tarief kunnen worden gehuurd door golfers met beperkte mobiliteit. In 2024 zal de huidige directeur aftreden, en daarom zijn we op zoek naar een inspirerende opvolger om onze missie voort te zetten. Heb jij interesse in deze bijzondere rol? klik hier voor de vacature.

WinterWorkshops NVG
Bij de NVG kan je nu lerend de winter door! Iedere maand organiseert de NVG één workshop, beginnend in november en eindigend in februari. Iedere keer over een ander onderwerp. Meld je nu aan! En mocht jij deze kennis al bezitten, dan is het wellicht interessant voor een van jouw werknemers! Bekijk hier  de workshops.

Kosten besparen met je was- en tankplaats.
We krijgen er allemaal mee te maken: de terugkerende en verplichte inspecties en controles van onze was- en tankplaatsen. Natuurlijk wil je voorkomen dat er op jouw accommodatie schadelijke vloeistoffen de bodem in lekken. Daarom heeft NVG sinds 2021 collectieve afspraken gemaakt met ABV Haukes, een ervaren familiebedrijf dat beschikt over de noodzakelijke accreditatie voor de inspecties. Zij bewaken dat de noodzakelijke inspecties tijdig plaatsvinden en weten exact wat er nodig is om onnodige investeringen voor jouw accommodatie te voorkomen. Klik hiervoor voor de speciale aanbieding.

Afval scheiden en verminderen bij jouw vereniging
Wist je dat jouw golfclub een belangrijke rol kan spelen in het beschermen van ons milieu? Veel sportverenigingen zetten al de eerste stappen in verduurzaming als het gaat om energieverbruik van de accommodatie. VANG Buitenshuis en Phi Factory hebben een praktisch stappenplan gemaakt om jouw club groener te maken. Gewoon door bewuster om te gaan met afval, de juiste bakken te plaatsen en samen te werken met lokale inzamelaars. Het beste van alles is, niet alleen redden we zo het klimaat, maar het kan ook nog geld besparen voor de golfbaan. Lees hier verder.

AquaFox: Bespaar 70% op je waterverbruik
AquaFox, het meest duurzame en hygiënische systeem om bierglazen schoon te maken, is nu ook beschikbaar voor NVG leden. Het AquaFox systeem doseert automatisch water en zeep in de spoelbak. Dit zorgt voor de optimale condities om een bierglas of hardcup te reinigen. Het systeem verbruikt 70% minder water en zeep, dan conventioneel spoelen. De normaal lopende waterkraan kan worden dichtgedraaid en er hoeft nooit meer handmatig zeep te worden gedoseerd. Wil je ook op een betere manier de glazen reinigen en tegelijkertijd minder water en geld verspillen? Neem dan een kijkje op de website en bekijk de speciale aanbieding voor NVG leden. Klik hier voor speciale aanbieding.