NVG nieuwsbrief mei 2015

NVG nieuwsbrief mei 2015

Algemene Ledenvergadering
Op woensdag 17 juni a.s. vindt de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties plaats bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Tijdens de ALV zullen onder andere het NVG jaarverslag 2014, het meerjarenbeleidsplan, het financieel jaarverslag 2014 en bestuursmutatie(s) aan de orde komen. Ook zullen er tijdens de vergadering een aantal gastsprekers zijn van Best Golf (140 bezoekers) en GC Wilnis (270 bezoekers) die vertellen over het succes van de Open Golfdagen bij hun golfbaan en Hans Blaauw (Het Rijk Golfbanen) vertelt over het succesvol verlopen jaren 2014 van zijn golfbanen en een nieuw systeem voor de horeca dat erg goed werkt. De uitnodiging voor de vergadering wordt per e-mail verstuurd.

________________________________________

Workshops marshals
De tendens in onze huidige samenleving is dat (verbale) agressie helaas toeneemt en zich op vele vlakken uitbreidt. Ook op golfbanen komt het voor dat spelers elkaar of representanten van de organisatie onaardig naar het leven staan. Reden temeer om hen die daar effectief mee om zouden moeten gaan, te voorzien van deze hulp biedende workshop. Op woensdag 24 juni a.s. vindt bij Golfbaan Bentwoud de workshop speciaal ontwikkeld voor marshals op golfbanen “effectief communiceren met boze of geïrriteerde golfers” plaats. Deze 3 uur durende workshop reikt marshals de middelen aan om agressie te de-escaleren en conflicten succesvol op te lossen. De workshop is al bij meerdere overheidsinstanties succesvol gebleken en is daarom nu geheel vertaald naar marshalling op golfbanen. Lees meer >>>

________________________________________

Nieuwe leden
Het belang van de brancheorganisatie wordt onderschreven door de vele golfbaanexploitanten die zijn aangesloten. In navolging van Stichting Golf Ockenburgh en Golfclub de Compagnie is ook de Drentse Golfclub ‘De Gelpenberg’ (Aalden) lid geworden. Wij heten hen van harte welkom bij de NVG.

________________________________________

Jaarplanner
02-06 regio-overleg Limburg (Wittem)
09-06 overleg aannemers golfbranche (GC Amelisweerd)
12-06 regio-overleg GFD (St.Nicolaasga)
17-06 Algemene Ledenvergadering (Rijk van Nijmegen)
22-06 regio-overleg Brabant (Prise ‘d Eau)
24-06 regio-overleg Zuid-Holland & Zeeland (Tespelduyn)
24-06 training marshals (Bentwoud)
25-06 regio-overleg Noord-Holland & Utrecht (Loenen)
30-06 regio-overleg Oost (Scherpenbergh)

________________________________________

Stage communicatie NVG
Wij zijn op zoek naar een student die zowel de interne als externe communicatie binnen de NVG onderzoekt en analyseert. Waarna een plan van aanpak wordt gemaakt, dat na akkoord van bestuur en de leden ook wordt geïmplementeerd binnen de organisatie. De stageperiode is 3-6 maanden, waar in onderling overleg desgewenst van kan worden afgeweken. Wij zoeken een stagiaire voor 20-40 uur per week die per direct beschikbaar is.

Het kantoor is gevestigd in Amsterdam.

Klik hier om de complete functiebeschrijving te lezen.
________________________________________

Programma “Werkgevers gaan inclusief”
Graag attenderen wij u op het programma “werkgevers gaan inclusief” waarmee geinteresseerde werkgevers worden geinformeerd over de mogelijkheden om mensen met een beperking aan de slag te laten gaan binnen de organisatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met AWVN (Adviesteam arbeidsvoorwaarden- en verhoudingen, MKB).
________________________________________

Teken en de ziekte van Lyme
Op 13 april 2015 vond de aftrap plaats van de Week van de teek. In deze bijeenkomst staan de deelnemende organisaties stil bij het belang van controleren en registeren met als doel de ziekte van Lyme te voorkomen. Kijk hier de film waar wordt geinformeerd over teken(beten).
________________________________________

Nieuws van onze de leden
– Zaanse Golf Club heeft nieuw wagenpark
– Golfbaan – Brasserie De Hooge Rotterdamsche zoekt Sales & Events Manager
– Golfbaan Leeuwenbergh zoekt medewerker servicedesk
– GEO-certificaat voor Golfclub ‘t Zelle
– Samenwerking Achterhoekse golfbanen
________________________________________

Helpdesk
Graag attenderen wij u op de verschillende helpdesks die worden aangeboden aan de aangesloten golfaccommodaties. Zo kunt u voor specifieke vragen inzake arbeidsvoorwaarden, pensioen, fiscale zaken, verzekeringen en beveiliging terecht bij erkende specialisten. Hieronder treft u de contacten aan.
– Arbeidsvoorwaarden/cao
– Pensioen
– Fiscale zaken
– Verzekeringen
– Safety & Security