NVG – Nieuwsbrief maart 2023

Beste leden en volgers,

In deze nieuwsbrief worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Wijzigingen NSW
  • NVG Inkoop – Golf Accommodatie Pakketpolis
  • Bescherm je bedrijf tegen cybercriminaliteit
  • Rondes
  • Aftermovie Nationaal Golf Congres 2023
  • Golfstart
  • Speciaal aanbod NVG leden: Quick scan horeca
  • Quick poll greenfee vergoeding

Wijzigingen Natuurschoonwet
Op 1 januari 2021 is het rangschikkingsbesluit natuurschoonwet (NSW) in werking getreden. Dit is belangrijk voor golfbanen met de zogenaamde landgoedstatus. Bijgaand als reminder nog een keer het besluit. Lees hier verder.

Golf Accommodatie Pakketpolis
Klap Verzekeringsmakelaar en NVG Inkoop hebben samen diverse pakketpolissen ontwikkeld waarin alle branche-specifieke dekkingen zijn meegenomen. Zoals bijvoorbeeld de Golf Accommodatie Pakketpolis. Klap is dé verzekeringsspecialist voor de leisure & hospitality. Door hun jarenlange ervaring binnen deze branche, kennen zij de markt door en door. Lees hier meer ober de Golf Accommodatie Pakketpolis. 

Speciaal voor NVG leden: quick scan horeca
Van Spronsen & Partners horeca-advies werkt samen met de NVG om quickscans voor onze leden aan te bieden. Dit om het bestuur en/of management van golfaccommodaties meer inzicht te geven in hun horeca exploitatie. Er is nu een speciale aanbieding voor NVG leden. Klik hier voor de brochure van de quick scan. 

Bescherm je bedrijf tegen cybercriminaliteit
We zijn met zijn allen steeds meer online. En allang niet meer alleen op de computer. We checken onze mail op onze telefoon, loggen vanaf vakantie even snel in en werken massaal in the cloud. Criminelen zien steeds meer mogelijkheden om online hun slag te slaan. Van het platleggen van je systemen en daarmee je bedrijf tot het stelen van gevoelige persoonsinformatie. MKB Nederland heeft een whitepaper geschreven om schade te voorkomen en je digitale werkomgeving te beveiligen. Klik hier voor de whitepaper.

Aftermovie Nationaal Golf Congres 2023
Op 1 februari was het Nationaal golf congres & beurs met workshops, masterclasses & discussies. Met inspirerende sprekers, mooie sponsoren en veel bezoekers. Wij kijken terug op een geslaagde dag en zien jullie graag terug op een nieuwe editie volgend jaar! Klik hier voor de aftermovie.

Daarom Golfstart
De belangrijkste persoon in het leven van een startende golfer? De golfpro. Hij of zij kan een eerste golfervaring maken of breken. Voor het succes van Golfstart zijn enthousiaste golfpro’s dus cruciaal, maar hun taak is ook uitdagend. Daarom is er nu een overzichtelijk document met mogelijke oplossingen voor deze uitdagingen. Klik hier voor het document.

Quick Poll – competitie
Een van de leden is benieuwd of en hoeveel golfbanen er zijn die een greenfee vergoeding vragen op NGF competitie gastheerdagen en voor het voorspelen. Wil je de drie vragen van de Quick poll beantwoorden? Ook als je geen vergoeding vraagt.

Graag voor 13 april reageren. Resultaten delen we ook weer via de app. Klik hier voor de quick poll.