NVG Middenkader

Golf Academy heeft een speciale selectie gemaakt van cursussen zodat uw medewerker zijn / haar taken nog beter kan uitvoeren.

Dit pakket bestaat uit 14 e-learnings die allemaal gericht zijn op middenkader. Het middenkader houdt zic bezig met leidinggeven aan het uitvoerend personeel en is de schakel tussen de werkvloer en de leiding van de organisatie. De cursussen variëren van foutloos Nederlands schrijven tot aan plannen en organiseren middenkader. Maar ook hoe om te gaan met lastige klanten als eventueel agressie op de werkvloer. Ook wordt er aandacht gegeven aan hoe u het beste uw tijd kan indelen door middel van timemanagement.

Na het behalen van een cursus ontvangt u een e-learning certificaat. Indien alle cursussen in dit pakket behaald zijn ontvangt u het NVG Middenkader Certificaat, erkend door de Golf Management Academy.

Kosten van dit pakket zijn €95,- voor leden en €195,- voor niet leden. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. 
U heeft 1 jaar toegang tot de cursussen in de online leeromgeving.

Het NVG Middenkader pakket bestaat uit de volgende cursussen:


Basiskennis boekhouden

Studieduur: 12 uur

Basiskennis Boekhouden behoort nog steeds tot een van de meest populaire cursussen. Dat komt vooral door het erkende boekhouddiploma dat u hiermee kunt behalen. Deze cursus sluit aan op de eisen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dat houdt onder andere in dat het geen verplichting meer is om met een concreet boekhoudprogramma op het examen te werken. 


Bevlogenheid

Studieduur: 8 uur

Prof. Arnold Bakker is dé expert op het gebied van bevlogenheid. De cursus toont het belang van bevlogenheid voor organisaties.


Brainstorming en mindmapping

Studieduur: 2 uur

Intro, methoden om denken in kaart te brengen, principe van mind mapping, programma. Uitstekende eerste introductie.


Feedback

Studieduur: 2 uur

Een cursus die niet alleen over het geven maar ook over het nemen van feedback gaat. De bekende trainer Peter Oosting is uw instructeur.


Nederlands foutloos schrijven

Studieduur: 15 uur

Foutloos kunnen schrijven is voor iedereen van belang. De meest gemaakte fouten op een rijtje.
Geen dt-fouten meer, alles over hoofdlettergebruik, wanneer ij of ei, en nog veel meer over struikelblokken in de Nederlandse spelling.


Omgaan met stress

Studieduur: 4 uur

Iedereen heeft wel een bepaalde voorstelling van stress. Het meest opvallende aan stress is dat we in ons leven altijd wel geconfronteerd worden met bepaalde uitdagingen die ons voor problemen stellen. We zitten voor een examen, we willen een belangrijke stap in onze carrière maken, we hopen dat het met de kinderen goed gaat, enzovoort. En dan merken we altijd stress… Kortom stress is een trouwe volgeling gedurende ons hele leven. Deze cursus geeft u inzicht en leert u om te gaan met stress.


Plannen en organiseren middenkader

Studieduur: 3 uur

Plannen en organiseren is een van de belangrijkste basiscompetenties.


Samenwerken en overleggen middenkader

Studieduur: 3 uur

Naast de cursus samenwerken en overleggen met niveau + wordt deze cursus aangeboden op niveau ++. De cursus is bestemd voor het middenkader. Samenwerken en overleggen wordt gezien als een van de basiscompetenties voor iedere medewerker.


Snellezen

Studieduur: 1 uur (om cursus door te nemen, voor het uitvoeren van de oefeningen moet meer tijd worden uitgetrokken).

Wilt u sneller lezen en vooral weten wanneer dat zinvol is? Dan is dit de cursus voor u. Met tal van oefeningen om uw leessnelheid te versnellen.


Timemanagement: e-module

Studieduur: 1,5 uur

Druk, druk, druk… En dat wordt knap vervelend als u niet weet hoe u goed met de tijd moet omgaan. In het laatste geval is de cursus Timemanagement voor u de ideale cursus. Juist vanwege de verschillende inspirerende video’s is dit een bijna rustgevende cursus om te doen…


Webinar: De balans tussen werk en thuis


Studieduur: 30 minuten

De balans tussen werk en privé en het omgaan met stress houden ons bewust of onbewust voortdurend bezig. De spreker van dit webinar is Ingrid Schoen.


Webinar: Het hoe, wat en waarom van Operationeel Management

Studieduur: 30 minuten

Eén van de basiselementen van Lean Management is het inrichten van het operationeel management, oftewel het aansturen van de organisatie. Maar hoe doet u dat en op basis waarvan doet u dat? Wat zijn handige tips en trucs? 


Zakelijk schrijven met resultaat

Studieduur: 1 uur

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zakelijke teksten schrijft en daar meer rendement uit wil halen. Met deze cursus kunt u de resultaten van uw zakelijke teksten vergroten.