NVG Inkoop verlengt samenwerkingen

We zijn alweer in het laatste kwartaal van 2021. Voor NVG Inkoop staat deze tijd volop in het teken van contractonderhandelingen; het aansluiten van nieuwe leveranciers en het verlengen van bestaande samenwerkingen, zodat deelnemers van NVG Inkoop ook de komende jaren gegarandeerd zijn van scherpe inkoopcondities.

We zijn verheugd u te kunnen melden dat wij het contract met 4 van deze leveranciers inmiddels hebben verlengd.

Délifrance
Wie op zoek is naar een betrouwbare leverancier op het gebied van brood, viennoiserie, traiteur en patisserie is bij Délifrance aan het juiste adres. De producten van Délifrance zijn gebaseerd op eeuwenoude Franse expertise en dat proef je. Het raamcontract met een mooie eindejaarbonus is verlengd tot en met 2024.

Carrus
Carrus is Europa’s grootste leverancier van topmerken golfcarts en onderdelen. Bij Carrus heeft u de mogelijkheid om carts te kopen, te huren of te leasen. Om de – tot en met 2024 – verlengde samenwerking te vieren, heeft Carrus een scherpe actie op verschillende type carts op het extranet van NVG Inkoop gelanceerd!

Exclusiva
Ook de komende drie jaar profiteert u via NVG Inkoop van unieke inkoopcondities op schoonmaakproducten en servicesets van Exclusiva. Exclusiva is een totaalleverancier van schoonmaakproducten met een uitgebreid assortiment reinigingsmiddelen, vaatwas- en wasmiddelen, reinigingsmaterialen en -machines, papier en disposables en werk- en bedrijfskleding. Daarnaast leveren zij onder het merk Servicesets al jaren servicepakketten, gastensets en welkomstpakketten aan de recreatiebranche en hotellerie.

Duni
Duni levert innovatieve tafelaankleding concepten passend bij ieder bedrijf, creatieve verpakkingen en take-away oplossingen voor professionals. Het doel van Duni is om van elk eetmoment een ‘goodfoodmood’ te creëren: een bijzondere ervaring en beleving. Het raamcontract is met een jaar verlengd.

Meer informatie over het contractenportfolio van NVG Inkoop?
Bekijk het extranet voor alle inkoopcondities per leverancier. Heeft u nog geen inlogcodes of bent u uw inloggegevens vergeten? Bel ons gerust op 0318-421655.