NVG Inkoop – informatie maart 2019

NVG Inkoop – informatie maart 2019

Nieuwe samenwerkingen NVG Inkoop
De afgelopen periode is NVG Inkoop weer een aantal mooie samenwerkingen aangegaan om nog meer collectief inkoopvoordeel voor u te kunnen realiseren. Momenteel ontwikkelt NVG Inkoop samen met een aantal van haar leveranciers een aantrekkelijk ontzorgingspakket om samen slimmer energie te besparen. Daarnaast zijn Aarnink Vleeswaren – Huis van Beleg en Wasserij Engelbertink aangesloten als nieuwe NVG Inkoop leveranciers.

Energie samenwerkingsverband
Zoals bekend staan we aan de vooravond van een energietransitie waarbij van zowel burgers als bedrijven een inspanning wordt gevraagd om van fossiele brandstoffen naar volledig duurzame energiebronnen als zonne-/en windenergie over te stappen. In de ‘overgangsperiode’ wordt het aandeel conventionele energiebronnen, zoals kolencentrales, steeds verder verkleind en wordt tegelijkertijd gewerkt om zo veel mogelijk energie te besparen. Momenteel ontwikkelen wij een aantrekkelijk ontzorgingspakket om samen slimmer energie te besparen.

De afgelopen jaren worden steeds meer ondernemers ontzorgd op het gebied van energie-inkoop via het Xandrion Energiecollectief waar ook u als NVG lid gebruik van kunt maken. Ondernemers worden meer en meer geconfronteerd met energievraagstukken als gevolg van de energietransitie. Het spreekt voor zich dat wij u hier ook optimaal in willen faciliteren.

Energie Ontzorgingspakket
Samen met een aantal van onze aangesloten leveranciers zijn wij inmiddels in een vergevorderd stadium om voor u een aantrekkelijk ontzorgingspakket te ontwikkelen. Zo willen wij de nieuwe informatieplicht – die per 1 juli 2019 ingaat – samen met u vertalen naar besparingsgemak met een betrouwbare business-case. De benodigde investering kan daarbij desgewenst gefinancierd worden uit de lagere energiekosten.

Meer informatie?
Lees hier meer over het Energie Samenwerkingsverband.

Condities op Huis van Beleg!
Per 1-1-2019 profiteert u van scherpe condities op alle vleeswaren van Huis van Beleg via het raamcontract met Aarnink Vleeswaren! Onder het motto: “100% van waerde” levert Aarnink Vleeswaren – onder het merk Huis van Beleg – een keur aan vleeswaren en kaas.

Onderscheidend in duurzaamheid, smaak en presentatie. Authentieke vleeswaren in eigen huis bereid door gepassioneerde slagers. Huis van Beleg kiest voor kwaliteit. Meer smaak, meer variatie, meer mogelijkheden. Zij bieden een breed assortiment, innovatieve concepten en iedere dag een verse dosis flexibiliteit voor iedere klant. Vanuit hun vestiging in Meppel wordt het veelzijdige assortiment vlees- en grillspecialiteiten op ambachtelijke wijze geproduceerd. Passie en ambacht staat hoog in het vaandel.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie in het raamcontract.

Nieuw contract wasserijdiensten
Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat Wasserij Engelbertink de nieuwe NVG Inkoop leverancier is voor het wassen van ál uw bedrijfskleding, bed-, bad- en tafellinnen. U kunt vanaf heden profiteren van scherpe condities op het complete wasprogramma van Wasserij Engelbertink.

Moderne wasserij
De wasserij is voorzien van de modernste apparatuur en voor zover mogelijk volledig geautomatiseerd. Wasserij Engelbertink beschikt over een moderne wasstraat, hetgeen de medewerkers in staat stelt de aangeboden was snel, goed en volgens afspraak te verwerken. De wasprocessen zijn zodanig afgestemd dat voor alle linnen goeden een maximale levensduur kan worden gewaarborgd. In de huidige wasstraat wordt op verantwoorde wijze omgegaan met het milieu en het daaraan gerelateerde energieverbruik; met een maximaal rendement als resultaat.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie in het raamcontract.