Log in via het ledendeel om de HR documentatie te raadplegen!
Ledendeel

Helpdesk en vragen cao
Bij de cao helpdesk kunt u terecht voor vragen over arbeidsvoorwaarden en andere inhoudelijke cao-vragen. U ontvangt binnen 48 uur een reactie.Voor korte vragen (max. 15 minuten) worden aan de leden geen kosten in rekening gebracht. Is de vraag omvangrijker en dus langer dan 15 minuten, dan rekent de helpdesk daar een bedrag voor, dat voor rekening van de golfbaan is.Contact opnemen met de cao helpdesk kan via het ledendeel.

Helpdesk en vragen pensioen
Heeft u een vraag over de pensioenregeling of algemene vragen over het pensioen? De pensioen helpdesk van de NVG beantwoord uw vraag.Voor korte vragen worden aan de leden geen kosten in rekening gebracht. Is er onderzoek of toetsing nodig van het pensioen? Dan rekent de externe helpdesk daar een gereduceerd bedrag voor, dat voor rekening van de golfbaan is.Contact op nemen met de pensioen helpdesk kan via het ledendeel.

Nieuwsbrief
Ieder kwartaal ontvangen alle leden een nieuwsbrief met daarin updates over personeelszaken, cao of andere HR gerelateerde onderwerpen. Wanneer u lid bent, ontvangt u deze automatisch.

HR vragenuurtje
Ieder kwartaal wordt er een HR vragenuurtje georganiseerd. Dit vragenuurtje vindt online plaats en leden kunnen dan eventuele HR vragen stellen aan de Helpdesk cao. Leden krijgen hier vanzelf een uitnodiging voor.

HR workshops
Begin 2022 worden er vier HR workshops georganiseerd voor de leden van de NVG. Voor een gereduceerd tarief kunnen de leden de volgende workshops volgen:
- Contracten & cao
- Dossieropbouw en ontslag
- Zieke medewerker
- Binden en boeien van medewerkers

Op het ledendeel staat de uitleg over de workshops en is er de mogelijkheid om je voor een of meerdere workshops aan te melden.

Medewerkersonderzoek
De NVG biedt leden een gratis medewerkersonderzoek aan. Dit is een online vragenlijst waarbij u de tevredenheid van medewerkers onderzoekt over het werk, het team en de werkgever.

De NVG heeft een standaard vragenlijst waar u eventueel vragen aan kunt toevoegen of kunt verwijderen. De vragenlijst verstuurt u zelf naar al uw medewerkers. Na afloop ontvangt u een rapportage van de resultaten. U kunt deze vragenlijst inzetten wanneer u wilt en hoe vaak u wilt.

Het is ook mogelijk om de rapportage met de NVG door te nemen, zodat gezamenlijk gekeken kan worden wat eventuele aandachtspunten zijn.

Wanneer u gebruik wilt maken van het onderzoek, kunt u contact opnemen met de NVG. Deze mogelijkheid geldt alleen voor leden van de NVG.