NVG Greenkeeping

Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor greenkeepers. In dit pakket komt o.a. de (machine)veiligheid aan bod. Met korte instructiefilmpjes is er een handig naslagwerk bij de hand. Momenteel bestaat dit pakket uit cursussen gericht op werkveiligheid algemeen. In de loop van 2017 worden hier nog specifieke greenkeeping cursussen aan toegevoegd.

Na het behalen van een cursus ontvangt u een e-learning certificaat. Indien alle cursussen uit dit pakket behaald zijn ontvangt u het NVG Greenkeeping Certificaat, erkend door de Golf Management Academy.

Kosten zijn €95,- voor leden en €195,- voor niet leden. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. 
U heeft 1 jaar toegang tot de cursussen in de online leeromgeving.

Het NVG Greenkeeping pakket bestaat uit de volgende cursussen:


Agressie

Studieduur: 6 uur

Deze cursus is geheel op video gebaseerd. De cursus toont bijvoorbeeld situaties in werkplaatsen waarbij men rekening moet houden met het mogelijk optreden van agressie tegen collega's en werkgever. Hoe te handelen, hoe te voorkomen?


Elektrisch handgereedschap

Studieduur: 45 minuten

Toolboxcursus die algemeen over elektrisch handgereedschap gaat met een inleiding over een stroomkring en hoe de mens onderdeel van die stroomkring kan uitmaken.


Etiketten en waarschuwingstekens volgens GHS

Studieduur: 3 uur

Toolboxcursus over etiketten bij gevaarlijke stoffen. In deze toolboxcursus maakt u kennis met de waarschuwingstekens en de nieuwe zinnen van gevaaraanduiding (P-,H- en EU H) volgens de nieuwe richtlijnen van het Global Harmonized System. (GHS)


Gehoorbescherming

Studieduur: 45 minuten

Toolboxcursus die het belang van een goede gehoorbescherming laat zien.


Gevaarlijke stoffen volgens GHS-richtlijnen

Studieduur: 1 uur

Een must als uw werknemers werken in een omgeving met gevaarlijke stoffen. Deze cursus is speciaal gemaakt volgens de richtlijnen GHS (Global Harmonized System) die worden gehandhaafd in Wet Milieubeheer.


Gezichtsbescherming

Studieduur: 45 minuten

Toolboxcursus: welke soorten oog - en gezichtsbeschermers zijn er?


Klantgerichtheid algemeen

Studiduur: 6 uur

Basisvaardigheden als het gaat om het omgaan met klanten, handel, vertegenwoordiging, enz.


Samenwerken

Studieduur: 4 uur

Deze videocursus over samenwerken kan gebruikt worden in werkplaatsen waarbij men de onderlinge samenwerking en de manier van omgaan met elkaar wil verbeteren.


Tillen (ARBO)

Studieduur: 1 uur

Een klassiek arbo-onderwerp dat in deze cursus volledig wordt afgedekt.


Veilig onderhoud animatiereeks

Studieduur: 45 minuten

Een cursus gebaseerd op een reeks animaties met als onderwerp 'veilig onderhoud'. Laat onderhoud door experts uitvoeren, pas op met werkzaamheden aan machines, met het werken in dichte ruimtes, enzovoorts.


Veiligheid vóór alles!

Studieduur: 45 minuten

Een toolboxcursus die ingaat op het feit dat veiligheid altijd voorop moet staan.


Wat te doen bij een ongeluk?

Studieduur: 4 uur

Hoe reageert u op ongelukken. Een leidraad bij de meest voorkomende ongelukken op de werkvloer, waar u te maken heeft met volwassenen.