Nieuwsbrief NVG – september 2020

In deze nieuwsbrief onder meer:

– Verzending enquêtes Players 1st in oktober a.s.
– Nieuws uit het NVG-Inkoopnetwerk: uw energie goed geregeld!
– Maak nu uw online ALV mogelijk
– Samenwerking met NLadviseurs voortgezet
– GOLFGO, het online reserveringssysteem in de golfbranche
– Aanbod Golfstart
– The Links Valley in top 20 van beste 9-holes golfbanen ter wereld
– Overname Golfbaan De Zeeuwsche
– Onze partners (leveranciers)

—————————————-

VERZENDING ENQUÊTES PLAYERS 1ST IN OKTOBER A.S.
Donderdag 8 oktober a.s. gaat de laatste verzendronde van dit kalenderjaar voor de enquêtes aan leden en nieuwe golfers verstuurd worden vanuit Players 1st.
De eerste verzendronde van mei jl. is komen te vervallen, aangezien de golfbanen op dat moment slechts beperkt open waren. De tweede verzendronde vond plaats in juli jl.

Tenzij door de golfbanen/clubs anders ingesteld in het online dashboard, wordt begin oktober aan 50% van de leden/kaarthouders gevraagd om de enquête in te vullen. De overige 50% ontving begin juli jl. eenzelfde verzoek.

Informeert u vooraf uw leden/kaarthouders over de verzending van de enquête(s)? Dit vergroot de kans op een hoge response.

—————————————-

NIEUWS UIT HET INKOOPNETWERK: UW ENERGIE GOED GEREGELD!
Wist u dat u zich via NVG Inkoop kunt aansluiten bij het Xandrion Energiecollectief? Door het bundelen van het energieverbruik van bijna 500 bedrijven, kunt u profiteren van de voordelen van energie inkoop via een Portfolio-Management model. Dit is normaal gesproken alleen mogelijk voor zeer grote afnemers van elektriciteit en gas. Dankzij de omvang van het Xandrion Energiecollectief is dit ook mogelijk voor u!

Als u uw huidige energiecontract nu opzegt, kunt u vanaf januari 2021 instappen in het Xandrion Energiecollectief. Lees meer >>>

—————————————-

MAAK NU UW ONLINE ALV MOGELIJK
Een intuïtief systeem, speciaal ingericht voor de algemene ledenvergadering. Veilig en betaalbaar, voor lokale sportclub tot nationale branchevereniging.
Geen onnodige opties of ingewikkelde functies. Meekijken, meepraten en stemmen, gewoon zoals in een traditionele ALV.
Online_ALV is partner van De Nederlandse Associatie, bekend bij de meeste branche- en beroepsverenigingen. DNA heeft meermaals een thema-uitzending over online vergaderen via ons platform gedaan. In de sportwereld is Online-ALV bekend doordat NOC-NSF haar bij de 28.000 aangesloten verenigingen aangeraden heeft als geschikte oplossing voor de ALV.
Ga voor meer informatie naar online-alv.nl.

—————————————-

SAMENWERKING MET NLADVISEURS VOORTGEZET
NLadviseurs is al jaren als businesspartner verbonden van de NVG. NLadviseurs levert een structurele bijdrage aan de kwaliteit van golfbanen- en clubs. Zij doet dit door betrouwbaar, duurzaam en toegankelijk beheeradvies op het gebied van natuur, recreatie en landschap. Ze draagt verder zorg voor de certificering van golfterreinen in Nederland.

De samenwerking tussen NLadviseurs en de NVG is per 2020 voortgezet in aangepaste vorm. In de nieuwe overeenkomst zijn afspraken vastgelegd omtrent deelname van NLadviseurs aan de komende edities van het Nationaal Golfcongres. Wanneer het evenement weer op locatie kan en mag plaatsvinden dan is NLadviseurs aanwezig met een beursstand om alle geïnteresseerden kennis te laten maken met en/of te informeren over haar dienstverlening.

Wilt u meer informatie over NLadviseurs, bezoek dan haar website.

—————————————-

GOLFGO, HET ONLINE RESERVERINGSSYSTEEM IN DE GOLFBRANCHE
Het online reserveringssysteem in de golfbranche, GOLFGO, wordt veel gebruikt. Het aantal reserveringen laat een stijgende lijn zien en is in augustus gegroeid met 12 procent ten opzichte van juli. Ook de belangstelling van golfbanen om met GOLFGO blijft groeien. Inmiddels hebben 70 golfbanen hun starttijden op GOLFGO staan en profiteren zo van (extra) reserveringen op hun baan.

Het totaal aantal boekingen t/m 7 september jl. staat op 30.660.

GOLFGO geïntegreerd in de app GOLF.NL
Sinds 1 september jl. is het boeken van een starttijd via GOLFGO volledig geïntegreerd in de app GOLF.NL. Dit houdt in dat de gebruiker van de app GOLF.NL niet meer wordt doorverwezen naar een website-omgeving buiten de app, maar in de app zelf blijft. Dit zal tot meer gebruiksgemak bij de inmiddels 218.000 app-gebruikers leiden.
—————————————-

AANBOD GOLFSTART
De golfbaan is van zonsopgang tot zonsondergang volop bezet, de golfprofessional heeft een volle lesagenda en bij de receptie en in de horeca is het druk. Begrijpelijk dat er daarom wat minder aanbod op Golfstart staat.
Vanaf november wordt het misschien rustiger dus houd de lange termijn in de gaten en plaats het aanbod van nieuwe lespakketten vanaf november op Golfstart. Wanneer je dit nu al doet, dan heb je vanzelfsprekend een lange(re) aanloop om meer aanmeldingen binnen te krijgen. Neem voor meer informatie over Golfstart contact met Simone Veldt, e-mail, sv@nvg-golf.nl of tel.no. 020-3306103.

—————————————-

THE LINKS VALLEY IN TOP 20 VAN BESTE 9 HOLES GOLFBANEN TER WERELD
The Links Valley wordt door het gezaghebbende Amerikaanse tijdschrift Golf Magazine gerekend tot de beste 9-holes banen in de wereld. In deze nieuwe ranglijst bezet de baan in Ermelo de 19e plaats en is daarmee de beste 9 holes baan van Continentaal Europa.

Het is een grote eer dat The Links Valley al twee jaar na opening al is opgenomen in de ranglijst met de Best 9-Hole Golf Courses in the World. De nieuwe baan in Ermelo die binnenkomt op de 19de plek is niet de enige baan uit Nederland die de lijst heeft gehaald, ook de Domburgsche Golfclub, de oude linksbaan in Zeeland, komt op de lijst voor op de 33e plaats. Lees meer >>>

—————————————-

OVERNAME GOLFBAAN DE ZEEUWSCHE
Golfbaan De Zeeuwsche is in andere handen. Toine Berkelmans heeft het eigenaarschap van de golfbaan overgenomen van Marcel Welling. Berkelmans is tevens eigenaar van Golfcentrum Dongen en Golfcentrum Roosendaal.

“Ik kijk uit naar deze samenwerking. Leden van deze golfclubs kunnen nu op elkaars banen spelen met een 9-holes en 18-holes lidmaatschap. We willen de golfsport met deze stap nog toegankelijker maken en ons aanbod aanpassen aan de behoefte van de golfer. ”, aldus Toine Berkelmans die al sinds 1984 in de golfbranche zit als eigenaar van een aanleg- en onderhoudsbedrijf en als exploitant van meerdere golfbanen .
Golfbaan “De Zeeuwsche” in Middelburg is een prachtige golfbaan in het hart van Zeeland. De golfbaan is zeer uitdagend met veel waterpartijen en afwisselende holes en past geweldig in het Zeeuwse landschap. Naast de 9 holes baan beschikt De Zeeuwsche over een par-3 baan, die ook toegankelijk is voor golfers zonder handicap 54.