NVG – Nieuwsbrief februari 2023

Beste leden en volgers,

In deze nieuwsbrief worden de volgende onderwerpen besproken:
• De winnaars bij de Players 1st Awards
• NVG Inkoop biedt tools voor de toekomst
• Jean Heybroek breidt assortiment uit met sproeisystemen
• Enquête over golfbaanonderhoud

De winnaars bij de Players 1st Awards
Players 1st is een onderzoeksmethode waarbij nieuwe golfers, leden/kaarthouders, greenfee-spelers en opzeggers gevraagd worden naar hun tevredenheid over de aangeboden producten en diensten door clubs en banen. De resultaten geven goed inzicht in wat de golfers beweegt. Welke clubs ontvingen de hoogste scores in 2022? Benieuwd naar de resultaten van de Players 1st Awards.
Lees hier verder

NVG Inkoop biedt tools voor de toekomst
Woensdag 1 februari waren Rutger van Londen en Daan de Rooij van NVG Inkoop aanwezig op het Nationaal Golfcongres & Beurs waarbij het thema ‘Tools voor de toekomst’ centraal stond. Door de hoge prijzen en het aanhoudende personeelstekort wordt efficiënt inkopen en het vergroten van je inkoopkracht steeds belangrijker.
Samen met NVG Inkoop leveranciers Klap verzekeringsmakelaar en Groendus zijn Rutger en Daan met de bezoekers in gesprek gegaan om hen kennis te laten maken het inkoopplatform NVG Inkoop en de voordelen die collectief inkopen met zich mee brengt.
Inkoopadviseur Daan de Rooij:
“We hebben veel interessante workshops en masterclasses met sprekers uit de golfbranche gezien en gehoord en in samenwerking met Klap en Groendus hebben wij veel leden kunnen spreken en informeren over onze dienstverlening. We kijken terug op een geslaagde dag!”
Uw kostenplaatje verlagen NVG Inkoop? Klik hieronder voor weer info over NVG Inkoop of bel 0318-421655.
Klik hier voor NVG Inkoop

Jean Heybroek heeft assortiment uitgebreid met sproeisystemen
Met trots maken wij bekend dat wij ons assortiment hebben uitgebreid met de sproeisystemen van Perrot.
De sproeiers van Perrot zijn door hun reikwijdte en snelle rotatie geschikt voor het onderhoud van zowel natuur- als kunstgras voetbalvelden. Daarnaast worden ze onder meer ingezet in de landbouw en industrie. Met de toevoeging van dit mooie merk verwachten wij dan ook onze klanten in zowel de sportsector als de landbouw nog beter van dienst te kunnen zijn.
Neem voor meer informatie gerust contact op met onze beregeningsspecialisten Gerard Schoot Uiterkamp en Hendrik van Dijk.
Klik hier voor website

De NGF houdt een enquête over golfbaanonderhoud
De NGF houdt een enquête over golfbaanonderhoud waarin ook onkruid aan bod komt. In de enquête worden vragen gesteld om erachter te komen wat golfers en golfbaanbeheerders belangrijk en minder belangrijk vinden.
Ervaar je onkruid als een speltechnisch probleem? Welke speelkwaliteit verwacht je van greens? De NGF wil dat graag weten en roept iedereen op om de vragenlijst in te vullen – niet alleen golfers maar ook greenkeepers, leden van baancommissies, baanmanagers en alle andere personen die met golfbaanbeheer te maken hebben. Het invullen van de vragenlijst duurt vier minuten. Je kunt tot en met 21 maart je mening geven, dank voor je hulp!
Klik hier voor enquête