Nieuw management bij Golfbaan Bentwoud

Nieuw management bij Golfbaan Bentwoud

De afgelopen jaren is er met een vast en enthousiast team veel werk verzet om Golfbaan Bentwoud te ontwikkelen tot wat het nu is: een echte no-nonsense golfbaan waar je zomer én winter terecht kunt voor prima golfmogelijkheden.

En zoals ook de spelers en andere gasten aangeven: Golfbaan Bentwoud biedt, samen met Restaurant Roest, de Golfacademy en de golfshop, een uitstekend aanbod voor zowel ervaren als de (nog) onervaren golfers.

De aandeelhouders van Golfbaan Bentwoud kijken dan ook met trots terug op de afgelopen 5 jaar van ontwikkeling. Daarvoor zijn zij het management dankbaar. Maar Bentwoud is in een nieuwe fase beland en wil verder! Om die reden is er inmiddels een nieuw managementteam aangesteld op Golfbaan Bentwoud, dat moet gaan zorgdragen voor verdere groei en ontwikkeling.

Carla Prins-Laban en Onno Jacobs opereren als directieteam in één combinatiefunctie. Beiden gaan parttime met hun specifieke kennis en ervaring de golfbaan begeleiden naar de volgende fase.

Daarnaast is vanaf 1 juli een nieuwe baanmanager actief. Op die datum is Peter Reyneveld in dienst getreden bij Bentwoud.