Nationale Open Golfdagen – september 2016

Nationale Open Golfdagen – september 2016

In september a.s. worden voor de tweede keer dit jaar de Nationale Open Golfdagen georganiseerd. Het evenement vindt plaats tijdens de Nationale Sportweek, van 17 t/m 25 september. We hopen dat aan deze editie ook veel golfbanen- en clubs gaan deelnemen.

Resultaten Nationale open dagen april
Aan de succesvolle Open Golfdagen van april jl. namen 149 golfbanen- en clubs deel. In het weekend van 23-24 april mochten we in totaal meer dan 11.000 bezoekers welkom heten. En dat ondanks de slechte weersvoorspellingen.

Toegevoegde waarde van najaar editie
Dit jaar zullen de NVG, de NGF en de PGA Holland voor het eerst ook de achterban faciliteren bij het organiseren van open golfdagen in september. Door de koppeling met de Nationale Sportweek en de European Week of Sports, staat sport volop in de belangstelling.
Het KLM Open de week ervoor kan ook goed gebruikt worden om de aandacht te vestigen op de open dagen in september. September is een maand die bij uitstek geschikt is om (beginnende) golfers te enthousiasmeren ook door de herfst en winter heen, van de golfsport te laten genieten. Dit kunnen bijv. mensen zijn die op de open dagen in april kennis hebben gemaakt met uw locatie en die u nu opnieuw kunt aanspreken.

Activiteiten kunnen zowel op de baan als daar buiten plaatsvinden door gebruikmaking van de oefenfaciliteiten of het clubhuis. September is een maand waarop golfbanen er vaak prachtig bij liggen en de natuur de overgang maakt tussen zomer en herfst. De functionaliteit van het clubhuis kan ook optimaal gebruikt worden, denk aan indooractiviteiten, thema-avonden ed. Actie ondernemen in september kan veel opleveren tijdens de winter! De NVG, NGF en PGA Holland delen graag de ideeën die er zijn om hier een succes van te maken.

Aanmelden
U kunt zich als golfbaan- of club vanaf nu aanmelden via opengolfdag.nl. Het overzicht waar alle locaties vermeldt worden is online op de website, opengolfdag.nl te vinden.

Veel succes!
De Nationale Open Golfdagen worden jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de NGF, PGA Holland en NVG. Het evenement wordt niet voor onszelf , maar voor alle golfbanen- en clubs georganiseerd. Wij hopen dat alle effort er toe leidt dat u vele enthousiaste bezoekers mag ontvangen tijdens de open dag(en) op uw baan/club. Wij wensen een ieder succes met de organisatie van de open Golfdagen!