Nationaal Golf & Groen Symposium 2015 – nieuwsbrief #2

Nationaal Golf & Groen Symposium 2015 – nieuwsbrief #2

In samenwerking met de NGF, NVG, NGA en DTRF wordt op donderdag 10 december a.s. het Nationaal Golf & Groen symposium georganiseerd. Het thema van het symposium is “Groen licht voor speelkwaliteit. Slim denken, anders doen”. De uitnodiging kunt u hier downloaden.

Voor wie?
Onder leiding van dagvoorzitter Tom van ‘t Hek, wordt met deelnemende greenkeepers (hoofd- en assistent), bedrijfsleiders, managers, baaneigenaren, adviseurs, baancommissarissen, bestuurders, bedrijfsleven, opleidingsinstituten, directies en baanarchitecten op interactieve wijze met elkaar over het thema Green Deal gesproken. Ook de partners in de Green Deal zullen aanwezig zijn. Hoe kunt u de speelkwaliteit ondanks strengere wetgeving in de toekomst garanderen, terwijl het beheer wel betaalbaar blijft.

Informatie sprekers

Richard Windows
‘Golf greens presteren beter, blijven meer constant gedurende het hele jaar en hebben minder input van bemesting, water en pesticiden nodig wanneer Roodzwenkgras en Gewoon struisgras domineren. Dit is extra urgent in het kader van de Green Deal Sportvelden in Nederland!’ – Richard Windows, Agronomy Manager, STRI.
De presentatie is bedoeld om u te laten nadenken en anders te kijken naar uw greens en het onderhoud ervan. Het doel is om een grasmat samenstelling te krijgen welke gedomineerd is door de fijnere grassoorten zonder verlies aan speelkwaliteit.

Niels Dokkuma
Integrated Turfgrass Management (ITM) wordt dé standaard. Niels zet uiteen hoe de nieuwe dienstverlening NGF Agronomie door middel van ITM u als verantwoordelijke golfbaanbeheerder, aannemer, hoofdgreenkeeper, bestuur, directie, baancommissaris en/of manager, kan ondersteunen in het voldoen aan úw Green Deal opdracht. Kern hierin is het evenwicht tussen wat er fysiek mogelijk is met een golfbaan, kennis, kunde, budget, communicatie en realistische doelstellingen.

Back to basics. Less is more!

Registratie
Het symposium vindt plaats in Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum te Zeist. De kosten voor deelname aan het symposium bedragen:
– NGF-, NVG- en NGA-leden: € 125,- p.p. (excl. btw).
– Overige geïnteresseerden: € 175,- p.p. (excl. btw).

Wanneer u op persoonlijke titel lid bent van bijv. de NGA, dan is de prijs van 125 euro alleen van toepassing wanneer u op eigen naam, en dus niet namens uw werkgever/organisatie, inschrijft. Aanmelding gebeurt op basis van voorinschrijving. U kunt de inschrijving online regelen via de website www.nationaalgolfengroensymposium.nl.

Vragen
Voor vragen kunt u terecht bij de organisatie van het Nationaal Golf & Groen Symposium 2015, via e-mail m.madsen@ngf.nl of telefoonnummer 030 – 242 63 70.