Nationaal Golf Congres & Beurs 2017 – nieuwsbrief #3

Nationaal Golf Congres & Beurs 2017 – nieuwsbrief #3

DE HOOGE ROTTERDAMSCHE KOMT MET TEAM VAN 7
Golfbaan De Hooge Rotterdamsche komt met het hele managementteam naar het Nationaal Golf Congres & Beurs op 1 februari a.s.. Clubmanager Marie-José van der Klift vertelt daarover; “Wij vinden het belangrijk dat binnen alle geledingen van de golfbaan het besef doordringt dat de golfmarkt enorm verandert en dat we daarop nog beter moet inspelen. Zowel binnen de vereniging, de businessclub, de exploitatie, de golfschool, het bestuur en de medewerkers is het noodzakelijk dat we hierover met elkaar in gesprek blijven en samen naar de toekomst kijken.”

————————————————————————————————————————————-

CONGRES RAAKT UITVERKOCHT
Het belang van deelname aan het Nationaal Golf Congres & Beurs wordt ingezien door velen in de branche. Tot dusver mochten we al meer dan 220 inschrijvingen ontvangen! Wilt u met uw team ook aanwezig zijn op 1 februari a.s. in De Fabrique, Utrecht? Schrijf u dan nog snel in. Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via het online inschrijfformulier op de congreswebsite.

————————————————————————————————————————————-

NIENKE BLOEM – workshop: Uw eigen Customer Journey
De workshop “Uw eigen Customer Journey” wordt verzorgd door Nienke Bloem. Zij wordt ook wel de Customer Experience Guru genoemd en helpt organisaties in haar rol als adviseur, coach en keynote spreker. Nienke gebruikt haar persoonlijke ervaring om het belang van Customer Journey Experience strategieën te illustreren. Ga samen met Nienke aan de slag met deze workshop en kijk welke Customer Journey strategieën voor uw organisatie toepasbaar zijn en hoe u deze kunt implementeren in uw dagelijkse werkzaamheden. Deze workshop is met name voor; management, hoofd receptie, hoofd horeca, headpro, bestuur

————————————————————————————————————————————-

ALEXANDER RENDERS – workshop: De ideale golfschool
Alexander verzorgt op 1 februari a.s. de workshop “De ideale golfschool”. Hij is zelf jarenlang werkzaam geweest als golfpro. Zijn kennis en ervaringen zet hij in om samen met u te brainstormen over o.a. de vraag; “Wat is uw ideale golfschool?” Denk mee! Alexander is werkzaam bij de NGF en houdt zich daar bezig met de Sportieve Ambitie. Deze workshop is met name voor; bestuur, management, headpro

————————————————————————————————————————————-

IMPRESSIE DE FABRIQUE
Het congres vindt plaats in een inspirerende omgeving. De Fabrique is een oud fabrieksterrein, dat is omgebouwd tot evenementenlocatie. Jaarlijks worden er vele congressen, beurzen en feesten georganiseerd. Ook het Nationaal Golf Congres & Beurs is weer terug bij deze best beoordeelde locatie van de afgelopen decennia. Bent u benieuwd naar de locatie? Kijk hier voor een sfeerimpressie.

————————————————————————————————————————————-

VRAGEN
Heeft u vragen over het congres? Neemt u dan contact op met ons. De contactgegevens zijn hieronder aangegeven.