Nationaal Golf Congres & Beurs 2017 – nieuwsbrief #2

Nationaal Golf Congres & Beurs 2017 – nieuwsbrief #2

INSCHRIJVINGEN CONGRES LOPEN FLINK DOOR

Al meer dan 125 inschrijvingen ontvingen wij tot dusver voor het Nationaal Golf Congres & Beurs van 1 februari a.s. Hiermee lopen de inschrijvingen sterk voor op de afgelopen jaren.

We komen met 6 medewerkers naar het congres, omdat we streven naar uniformiteit in de organisatie. Daar hoort het verkrijgen van specifieke kennis ook toe. Daarom vinden wij het belangrijk om met het hele team aanwezig te zijn. Om te groeien is kennis tenslotte evident“, aldus het management van Golfbaan Dongen.

U kunt toch ook?

Mis het congres niet en schrijf uw team snel in. Aanmelden kan via het online inschrijfformulier op de congreswebsite.

 

————————————————————————————————————————————-

 

VERNIEUWDE OPZET

Het congres wordt dit jaar in een nieuw jasje gepresenteerd. Nieuw zijn o.a. de workshops, een afsluitend walking dinner en de presentatie van een gezamenlijk plan van de NGF, PGA en NVG voor de ontwikkeling van golf. Kortom, een evenement dat u niet mag missen! Laat u inspireren, ontmoet uw collega’s en ga geïnspireerd en gemotiveerd het nieuwe golfseizoen tegemoet.

 

————————————————————————————————————————————-

 

JOHN KING – KEYNOTE

De tweede keynote spreker is John King, oprichter van The Golfmarketinglab en creative director bij Digital Distilla. John helpt golfbanen met uitgekiende en praktisch toepasbare marketingtechnieken. Hij is verkozen tot beste spreker tijdens het EGCOA Golf Business Conference 2016. Naast zijn bijdrage als keynote, kunt u ’s middags met John aan de slag in een workshop om de marketingtechnieken nog beter in de praktijk te brengen. Maar ook worden er waardevolle tips & trucs weggegeven. Een workshop die u niet mag missen!

 

————————————————————————————————————————————-

 

MAARTEN WESSELS – DAGVOORZITTER

Scherp, attent en bevlogen. Dat mag u verwachten van dagvoorzitter Maarten Wessels. Maarten runt zijn eigen bedrijf op het gebied van trainingen in gastvrijheid en communicatie. Zijn eigen ervaringen als fervent golfer kan hij goed gebruiken om u te boeien en binden. Niet alleen als dagvoorzitter, maar ook tijdens de workshop die hij ‘s middags verzorgt. Maarten geeft op interactieve wijze inzicht in wat gastvrijheid en communicatie voor u en uw organisatie kan betekenen. Laat u inspireren!

 

————————————————————————————————————————————-

 

NLADVISEURS
Nladviseurs is ook dit jaar met een stand aanwezig bij het Nationaal Golf Congres & Beurs. Op de beursvloer kunt u bij Guido Hamelink en zijn collega’s terecht voor vragen over duurzaam beheer, Natuurschoonwet, GEO-certificering , EMS, GolfGIS e.d. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Nladviseurs. Wilt u vooraf al met hen in contact komen, neemt u dan contact met hen op.

 

————————————————————————————————————————————-

 

VRAGEN
Heeft u vragen over het congres? Neemt u dan contact op met ons. De contactgegevens zijn hieronder aangegeven.