Midden-Brabant is Golfbaan van het Jaar 2015

Midden-Brabant is Golfbaan van het Jaar 2015

Tijdens de Golf Awards die op donderdag 17 december jl. plaatsvonden in Huis ter Duin te Noordwijk, werd Golf- en Countryclub Midden-Brabant uitgeroepen tot Golfbaan van het Jaar 2015. De aanwezigen konden tijdens de uitreiking hun stem uitbrengen op de genomineerde golfbanen. Naast Midden-Brabant was ook Golfbaan Sluispolder in de race.

Het thema van 2015 was ‘innovatie’. Aan de golfbanen- en clubs werd vooraf gevraagd om binnen haar de verschillende regio’s een golfaccommodatie te nomineren die in haar ogen innovatief is geweest in het afgelopen jaar. Na stemming bleven uiteindelijk 2 golfbanen over, waar zoals hierboven aangegeven, de aanwezigen in Noordwijk uit konden kiezen.

Uit handen van de presentatoren Beau van Erven Dorens en Marcel Maijer, ontving eigenaar Joep Verheijen de award.

Golf- en Countryclub Midden-Brabant heeft gekozen voor het bio management systeem van Ian McMillan. Vorig jaar in de zomer (2014) is zijn gestart met dit programma. De doelstelling is om te proberen de populatie en de activiteit van ziekte onderdrukkende microben te verhogen. Om de biologie van de bodem te verbeteren worden de greens behandeld met teacompost. Meer informatie kunt u terugvinden op de website van de winnende golfbaan.

Wij feliciteren Joep Verheijen en zijn medewerkers van harte met deze mooie prijs.