Ledenvoordeel
Het NVG-lidmaatschap biedt u:
1. Collectieve en individuele belangenbehartiging
2. Financiële voordelen

Collectieve en individuele belangenbehartiging
– Tijdens de regio-overleggen wordt kennis gedeeld met branchegenoten en wordt u geïnformeerd over tal van zaken die van belang zijn de exploitatie van uw golfbaan.
– Ontvang informatie van de verschillende commissies waarin onderzoek gedaan naar en informatie wordt gedeeld over diverse onderwerpen zoals fiscale en juridische zaken, cao, pensioen, horeca, management onderhoud en de ontwikkeling van golf.
– Verkrijg toegang tot (inter)nationale kennisnetwerken.
– Verplichte toepassing van de CAO golfbranche en pensioenregeling.
– Maak gratis gebruik van de helpdesk voor CAO en arbeidsgerelateerde zaken.
– Profiteer van collectieve belangenbehartiging bij vakbonden, leveranciers en overheden.
– Ontvang kosteloos de nieuwsbrieven van de NVG, Nationaal Golf Congres & Beurs en de Nationale Open Golfdagen.
– Profiteer van het gratis lidmaatschap bij MKB Nederland.
– Profiteer van het gratis lidmaatschap bij de Golf Course Association Europe (GCAE) met ruim 850 leden.
– Profiteer van het gratis lidmaatschap bij de National Golf Course Owners Association (NGCOA) met ruim 6500 leden.
– Profiteer van korting op de opleidingen die worden aangeboden door de Golf Management Academy.
– Profiteer van korting bij deelname aan de congressen van de NVG en GCAE.
– Profiteer van de kennis en kunde bij de leveranciers waar wij mee samenwerken.
– Profiteer van 25% korting op het lidmaatschap van KHN. Lees hier meer informatie

Financiële voordelen

 • + -

  NVG Inkoopnetwerk

  De NVG en inkooporganisatie Xandrion hebben samen hét inkoopplatform gelanceerd. Leden van de NVG profiteren van scherpe prijzen (besparen tot wel 18%!) en goede service bij de gecontracteerde leveranciers. Het online platform is eenvoudig te bedienen. Deelname is kosteloos.
  U kunt direct voordeel behalen door collectief in te kopen voor tal van producten en diensten. Denk daarbij o.a. aan; F&B, horeca non-food, hygiëne & schoonmaak, energie & brandstoffen, kantoorfaciliteiten, bouw, techniek & transport en dienstverlening & consultancy.
 • + -

  Buma - Sena

  Buma brengt jaarlijks een bedrag in rekening voor het ten gehore brengen van muziek in openbare ruimtes (ten behoeve van componisten, tekstdichters en muziekuitgevers). Sena houdt zich bezig met het naburige recht en komt op voor de belangen van de uitvoerende artiesten en producenten (platenmaatschappijen). Leden van de NVG kunnen profiteren van 19,5% korting bij het gebruik van Buma en/of Sena. De facturatie van de jaarlijkse bijdrage aan Buma-Sena verloopt via de NVG.
  Wilt u gebruik maken van de kortingsregeling van Buma en/of Sena? Stuur dan een mail naar info@nvg-golf.nl.
 • + -

  Arbocatalogus & RIE golfbranche

  De arbocatalogus voor de golfbranche in Nederland. De "Drive naar Veilig Werken" helpt werkgevers en werknemers van golfaccommodaties om veilig en gezond te werken. Voor het ontruimingsgplan, werkdruk, bescherming tegen rondvliegende ballen, bliksemgevaar, veiligheid van greenkeepers, lichamelijke belasting van keuken-, bedienings- of schoonmaakmedewerkers of beeldschermwerk voor de adminstratie en receptie, enz.
  Aan de arbocatalogus is ook de RI&E golfbranche gekoppeld. Voor leden van de NVG is deze applicatie kosteloos te gebruiken.
 • + -

  Koninklijke Horeca Nederland

  Word lid van Horeca Nederland als NVG lid en krijg 25% korting op het lidmaatschap! Een goede horecavoorziening is voor veel golfaccommodaties van vitaal belang. In de specifieke golf vraagstukken worden de accommodaties ondersteund door de NVG en KHN voegt daar graag hun expertise op het horecavlak aan toe. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) behartigt al meer dan 135 jaar de belangen van horecaondernemers in Nederland. Zij kennen het speelveld en staan klaar voor goed en eerlijk advies, ook als het gaat om financiële administratie, boekhouding en juridische kwesties. Minder regeldruk, meer ondernemen; KHN geeft de horeca power!
  Wilt u zich aanmelden als lid van Koninklijke Horeca Nederland of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Hans van der Kooij, key accountmanager bij KHN (h.vanderkooij@khn.nl of 06-51833677)
 • + -

  Pensioen

  Korting op pensioenregeling bij ZwitserLeven (beschikbare premieregeling), of het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Landbouw (middelloonregeling).
  U kunt voor uw medewerkers deelnemen aan een van de pensioenovereenkomsten die zijn ondergebracht bij ZwitserLeven en het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Landbouw. Op deze regeling is een kortingspercentage voor de aangesloten golfaccommodaties van toepassing. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
  Voor algemene vragen over het pensioen, kunt u contact opnemen met de pensioenhelpdesk via het ledendeel.
  Met Wensink & Partners zijn de volgende afspraken gemaakt; - Vragen van leden die < 15 minuten werk voor de tussenpersoon kosten - voor rekening van de NVG; - vragen van leden die > 15 minuten werk voor de tussenpersoon kosten - voor rekening van de leden.
 • + -

  Machines TORO - Jean Heybroek

  TORO is preffered supplier van GCAE (Golf Course Association Europe) voor duurzaam golfbaanonderhoud en beregening.
 • + -

  Vacatures

  Leden van de NVG kunnen gratis vacatures plaatsen op www.sportnetwerk.nl.

Neem contact met ons op

Please wait...