LEDENVOORDEEL

Het NVG-lidmaatschap biedt u naast de collectieve en individuele belangenbehartiging ook andere voordelen waarvan er vele direct financieel meetbaar zijn. Hiermee kunt u uw contributie eenvoudig terugverdienen.

  1. Financiele voordelen

  2. Overige voordelen

13 redenen om lid te zijn van uw brancheorganisatie

 • Tijdens de regio-overleggen wordt kennis gedeeld met branchegenoten en wordt u geïnformeerd over tal van zaken die van belang zijn de exploitatie van uw golfbaan.
 • Ontvang informatie van de verschillende commissies waarin onderzoek gedaan naar en informatie wordt gedeeld over diverse onderwerpen zoals fiscale en juridische zaken, cao, pensioen, horeca, management onderhoud en de ontwikkeling van golf.
 • Verkrijg toegang tot (inter)nationale kennisnetwerken.
 • Verplichte toepassing van de CAO golfbranche en pensioenregeling.
 • Maak gratis gebruik van de helpdesk voor CAO en arbeidsgerelateerde zaken.
 • Profiteer van collectieve belangenbehartiging bij vakbonden, leveranciers en overheden.
 • Ontvang kosteloos de nieuwsbrieven van de NVG, Nationaal Golf Congres & Beurs en de Nationale Open Golfdagen.
 • Profiteer van het gratis lidmaatschap bij MKB Nederland.
 • Profiteer van het gratis lidmaatschap bij de Golf Course Association Europe (GCAE) met ruim 850 leden.
 • Profiteer van het gratis lidmaatschap bij de National Golf Course Owners Association (NGCOA) met ruim 6500 leden.
 • Profiteer van korting op de opleidingen die worden aangeboden door de Golf Management Academy.
 • Profiteer van korting bij deelname aan de congressen van de NVG en GCAE.
 • Profiteer van de kennis en kunde bij de leveranciers waar wij mee samenwerken.

Het lidmaatschap biedt u ook vele andere voordelen waarvan er vele direct financieel meetbaar zijn, zoals

 • + -

  NVG Inkoopnetwerk

  We zijn ‘live’ met het NVG inkoopnetwerk. Maak er gebruik van en profiteer met NVG van de scherpe prijzen en goede service bij de gecontracteerde leveranciers. Het online platform is eenvoudig te bedienen. Deelname is kosteloos. U kunt direct voordeel behalen door collectief in te kopen voor tal van producten en diensten. Denk daarbij o.a. aan; F&B, Horeca non-food, Hygiëne & schoonmaak, Energie & brandstoffen, Kantoorfaciliteiten, Bouw, techniek & transport, Dienstverlening & consultancy. Waarom gebruik maken van het NVG inkoopnetwerk? Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u aan de slag zou moeten gaan met het NVG inkoopnetwerk. Een aantal voordelen is hieronder aangegeven, nl.; scherpe prijzen, goede service, alles geclusterd op één online platform, tijdsbesparing doordat u niet meer zelf hoeft te onderhandelen met diverse leveranciers, goede ervaringen van uw branchegenoten, deelname aan het inkoopnetwerk is gratis. Ga voor meer informatie naar nvg-inkoop.nl
 • + -

  Pensioen

  Korting op pensioenregeling bij ZwitserLeven (beschikbare premieregeling), of het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Landbouw (middelloonregeling).
  U kunt voor uw medewerkers deelnemen aan een van de pensioenovereenkomsten die zijn ondergebracht bij ZwitserLeven en het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Landbouw. Op deze regeling is een kortingspercentage voor de aangesloten golfaccommodaties van toepassing. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
  Voor algemene vragen over het pensioen, kunt u contact opnemen met de pensioenhelpdesk via e-mailadres nvg@wensink-partners.nl.
 • + -

  Buma - Sena

  19,5% korting bij Buma en Sena per 1-1-2020.
  Buma Buma brengt jaarlijks een bedrag in rekening voor het ten gehore brengen van muziek in openbare ruimtes (ten behoeve van componisten, tekstdichters en muziekuitgevers). Bij deelname aan de regeling van de NVG krijgt u 19,5% korting (per 1-1-2020). Sena Sena houdt zich bezig met het naburige recht en komt op voor de belangen van de uitvoerende artiesten en producenten (platenmaatschappijen). Bij deelname aan de regeling via de NVG krijgt u 19,5% korting. Deze regeling gaat in per 1-1-2020. De facturatie van de jaarlijkse bijdrage aan Buma en Sena verloopt via de NVG.
  Wilt u gebruik maken van de kortingsregeling van Buma en/of Sena, dan kunt u contact met ons opnemen.
 • + -

  Machines TORO - Jean Heybroek

  TORO is preffered supplier van GCAE (Golf Course Association Europe) voor duurzaam golfbaanonderhoud en beregening.

Neem contact met ons op

Een moment geduld aub.