Jurassic Golf wint de Innovation Award 2016

Jurassic Golf wint de Innovation Award 2016

Jurrasic Golf (Golfbaan IJsselweide) is de winnaar geworden van de Innovation Award, die werd uitgereikt tijdens het Nationaal Golf Congres & Beurs, dat op 17 februari jl. plaatsvond.

Tijdens het middagprogramma van het congres deelden een aantal golfbaaneigenaren-/managers en een aannemer in de golfbranche hun innovaties en succesverhalen met alle deelnemers, waarna een jury bestaande uit afvaardiging van een aantal golfbanen de winnaar koos. Jurassic Golf Adventure Park Gouda mocht deze mooie prijs in ontvangst nemen. De keuze van de jury is mede tot stand gekomen door het getoonde lef om dit concept in Gouda te realiseren waarmee de golfsport toegankelijker wordt voor onder andere jeugd en families. Adventure Golf komt van oorsprong uit Florida en is in 2008 zeer succesvol geïntroduceerd in de UK en momenteel een snel groeiend concept voor zowel de recreatie industrie als golfbanen.

Om dit te vieren organiseert Jurassic Golf Park Gouda in de voorjaarsvakantie (20 feb. 2016 tot en met 28 feb. 2016) gratis activiteiten op en rond het golfpark, denkend aan dino eieren zoeken, dino speurtocht, laat je schminken als een echte t-rex en de nieuwste rage snag golf.

Op de foto wordt de award uitgereikt aan Michel de Meijer (rechts op de foto), eigenaar van Jurrasic Golf, door Tom Blasse, voorzitter van de jury en manager van Golfpark Wilnis.