NATIONAAL GOLF & GROEN SYMPOSIUM

De komende editie van het Groen & Golf Symposium zal eind dit jaar plaatsvinden op een nader bekend te maken locatie. Binnenkort zal er meer informatie beschikbaar zijn. 


Het Nationaal Golf & Groen Symposium staat in het teken van theorie en vooral de praktijk van het duurzame onderhoud van golfbanen. Ieder jaar komen greenkeepers, bedrijfsleiders, managers, baancommissies, onafhankelijke adviseurs, baanarchitecten, opleidingsinstituten, besturen, directies en leveranciers bij elkaar. Tijdens het symposium is er gelegenheid om met elkaar kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen, maar ook om op de hoogte te worden gebracht van nieuwe ontwikkelingen en te netwerken.


Voor iedereen die betrokken is bij duurzaam beheer van golfbanen, is het bijwonen van het symposium een must. Er is de laatste jaren veel gebeurd als het om het onderhoud van golfbanen gaat en de Green Deal is een belangrijke katalysator. Wie denkt dat dit een onderwerp is dat wel overwaait, kijkt als het ware door het verkeerde denkraam. Het is namelijk al bijna 2020. Duurzaam beheer geeft je namelijk tal van kansen.


Het symposium wordt georganiseerd door de Golfalliantie, een samenwerkingsverband van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties en de Nederlandse Greenkeepers Associatie. Ook de Dutch Turfgrass Research Foundation is nauw bij de organisatie en de invulling van het programma betrokken.


Op de website van het Nationaal Golf & Groen symposium kan je je binnenkort aanmelden.