Niet een tijdperk van verandering, maar een verandering van tijdperken. In die tijdgeest leven we tegenwoordig. Om die transitie succesvol te doorstaan moeten we aanpassen, veranderen, vernieuwen en innoveren in nieuwe inzichten en technologieën. Leer op het symposium meer over een nieuwe manier van denken en innovatie voor de golfsector!

Aan de hand van signalen en wensen/behoeften uit de markt, wordt dit jaar voor het eerst het Nationaal Golf & Groen Symposium gecombineerd met de TuRF-kennisdag. Tijdens het gecombineerde evenement zullen middels een interactief programma duurzaam onderhoud van de golfbaan en thema’s die hierop betrekking hebben uitgebreid aan de orde komen. Thema voor dit interactieve en op de toekomst van golfbaanbeheer gerichte symposium is Succes door Innovatie.

Het evenement vindt plaats in Hotel Restaurant Oud London te Zeist.

De kosten voor deelname aan het symposium in 2019 bedragen:
Voor beheerders van golfbanen (en daarmee NGF-, NVG- en NGA-leden), per organisatie: € 125,- excl. BTW voor de eerste persoon, € 100 voor de 2e persoon, € 75 voor de 3e en volgende personen.

Voor overige geïnteresseerden per organisatie: € 295,- excl. BTW voor de eerste persoon, € 270 voor de 2e persoon, € 245 voor de 3e en volgende personen. Organisaties die bij TuRF zijn aangesloten hebben recht op de korting die in hun overeenkomst is opgenomen.

Nieuw: mogelijkheid om aansluitend aan het symposium te dineren. 3-gangendiner a 40 euro p.p. Na de file naar huis! Neem voor meer informatie contact met ons op.

I.v.m. de beperkte capaciteit van stoelen zal bij over-inschrijving voorrang gegeven worden aan beheerders van golfbanen. Let op: alleen greenkeeping leden van de NGA hebben recht op het tarief dat geldt voor beheerders van golfbanen. Sponsoren en contribuanten van de NGA worden tijdens dit gezamenlijk door de golfsector georganiseerde symposium als overige geïnteresseerden en niet als golfbaanbeheerder/lid aangemerkt.

Met het registratieformulier (ga daarvoor naar www.nationaalgolfengroensymposium.nl) kunnen per keer max. 5 personen worden aangemeld. Wilt u meer dan 5 personen namens 1 organisatie opgeven? Stuurt u dan een e-mail naar info@nvg-golf.nl

Alle bedragen zijn excl. btw.