Hotelaccommodatie op uw golfbaan

Restinn biedt uw golfgasten een hotelaccommodatie op uw terrein. Ze speelt in op een aantal tendensen in de recreatiemarkt. Enerzijds de behoefte van mensen aan beleving. Men wil iets bijzonders meemaken en dan bij voorkeur in de natuur. Met rust en ruimte en uiteraard comfort, kwaliteit en persoonlijke aandacht en gemak. Met in de nabije voldoende te beleven zoals bijvoorbeeld: golf, bos, strand, stad. Anderzijds zijn golfbaanexploitanten op zoek op hun baan nog aantrekkelijker te maken.

Door het plaatsen van Restinns, ongeveer zes tot tien hotelhuisjes, in de nabijheid van de golfbaan wordt ingespeeld op de behoefte van golfers om naast het spelen ook te kunnen overnachten om de volgende dag nog een ronde te spelen of in de omgeving een andere baan aan te doen.

Restinn is sinds 2008 actief in de Nederlandse markt. Met vijf locaties in Noord-Holland, twee in Drenthe, een in Groningen en een in Noord-Brabant, is er nog volop ruimte om door te groeien. Dat was ook voor Restinn aanleiding om in gesprek te gaan met NVG en haar commissie Toerisme. Na verkennende gesprekken is besloten om voor de duur van drie jaar samen te gaan werken.

Bent u geinteresseerd? Neemt u dan gerust contact op met het secretariaat van NVG of met Restinn (www.restinn.nl, 020 460 9150). Een uitgebreide brochure is op aanvraag beschikbaar.