Het Rijk Golfbanen start de eerste samenwerkingspilot met Golfclub ’t Zelle

Een jaar na de lancering van het partnermodel van Het Rijk Golfbanen, sluit Golfclub ’t Zelle als eerste pilot samenwerkingspartner aan.

Het Rijk Golfbanen is eigenaar en exploitant van vier golfbanen in Nederland, namelijk: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, Golfbaan Het Rijk van Nunspeet, Golfbaan Het Rijk van Margraten en Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

In 2021 heeft Het Rijk Golfbanen het partnermodel gelanceerd. Het Rijk Golfbanen streeft daarbij naar maatwerk. “Wij willen niet dwingend onze wil opleggen maar geloven in een schouder-aan-schouder-aanpak. Vandaar de naam: partnermodel.”

Het Rijk Golfbanen is blij te kunnen vermelden dat Golfclub ‘t Zelle zich als eerste golfbaan aansluit voor een pilot van deze samenwerkingsvorm. Golfclub ’t Zelle is met recht één van de mooiste banen van Nederland. De vele uitdagingen in een prachtige natuur verhogen het speelplezier op deze Landgoed-golfbaan, waar het motto “groen, goed en gastvrij” hoog in het vaandel staat. Naast de 18-holes wedstrijdbaan beschikt ’t Zelle ook over een volwaardige Shortgolf/Par3 baan.

Het Rijk Golfbanen is gedurende de samenwerkingsperiode bereid haar knowhow, data en ervaring in de exploitatie van golfbanen in te zetten. Na een jaar wordt deze pilotperiode gezamenlijk geëvalueerd. Hans Blaauw (Algemeen Directeur Het Rijk Golfbanen): “Door lange termijn samenwerkingen met partnerbanen willen we het merk Het Rijk Golfbanen verder versterken in de Nederlandse golfmarkt. We zetten onze kennis en ruime praktijkervaring in om de exploitatieresultaten en kwaliteit van deze partners te verbeteren. Wij zijn van mening dat we met onze kennis en ervaring Golfclub ’t Zelle goed kunnen ondersteunen met hun uitdagingen.”

Mario Visser (Voorzitter Stichting ‘t Zelle) en Paul Baumann (Voorzitter Vereniging ‘t Zelle): “Wij kijken uit naar een samenwerking met Het Rijk Golfbanen. Na de gunstige ontwikkelingen van de afgelopen jaren verwachten wij dat zowel Golfclub ‘t Zelle als de golfsport algemeen voor een aantal uitdagingen zal komen te staan. Dit, omdat niet alleen de golfsport als sport, maar ook het beeld van de golfer, continu aan verandering onderhevig is. De kennis en ervaring van Het Rijk Golfbanen gaat ons helpen om onze visie en strategie voor de komende jaren te definiëren”. Klik de link aan voor de leuke foto van Hans Blaauw, Mario Visser en Paul Baumann (links naar rechts)

https://www.nvg-golf.nl/wp-content/uploads/2013/08/Foto-contract-Partnermodel-HRG-en-t-Zelle-2052022.jpg