Helpdesk CAO ‘LIVE’ – verslag vragenuurtje

Op donderdag 21 januari jl. was de eerste editie van het HR vragenuurtje. Tijdens deze online bijeenkomst konden leden live vragen stellen aan de helpdesk CAO van de NVG, oftewel Ibtisam Daoudi. In totaal waren er 13 deelnemers waardoor voor ieders vragen ruim de tijd kon worden genomen.

Verslag HR vragenuurtje
Een verslag van het HR vragenuurtje is hier te downloaden.
Tijdens het vragenuurtje werden ook een aantal vragen gesteld die te maken hebben met de WAB. Meer informatie over de WAB is hier na te lezen.

Geboorteverlof
Tevens is een document over het geboorteverlof te downloaden. Vanaf 1 juli 2020 kunnen partners maximaal vijf keer het aantal werkuren per week – dus bij een volledig dienstverband: vijf weken – aanvullend geboorteverlof opnemen. Tijdens het verlof krijgt de partner geen salaris, maar een uitkering van het UWV.

De deelnemers vonden het live vragenuurtje een succes dus we gaan dit vaker organiseren. De eerst volgende keer zal waarschijnlijk plaatsvinden als de CAO onderhandelingen zijn afgerond.

Voor meer vragen kan contact met ons opgenomen worden, of rechtstreeks met de CAO helpdesk via cao-helpdesk@nvg-golf.nl.