Golfbaan Bentwoud viert haar 10-jarig jubileum

Op 25 juni 2011 werd de eerste ronde gegolft op de par 3/4 baan van Golfbaan Bentwoud. Nu, 10 jaar later, viert de 36 holes golfbaan in Benthuizen haar eerste jubileum tijdens een speciale jubileumweek. Voor iedereen valt er deze week genoeg te beleven.  

Van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli viert Golfbaan Bentwoud dit lustrum met al haar gasten. Zo kunnen de golfers deelnemen aan allerlei evenementen, prijzen winnen met unieke acties en na afloop van hun golfronde genieten van een lekker hapje en drankje bij de speciaal daarvoor ingerichte streetfoodcorners. Als overkoepelend thema voor deze week is voor de Roaring Twenties gekozen. Geheel passend bij de bewogen coronaperiode die we langzaam achter ons laten en de betere tijden die weer komen gaan.

Directeur Carla Prins-Laban vertelt: “Dat we dit jubileum nu zo ‘groots’ kunnen vieren, is geen vanzelfsprekendheid te noemen. Golfbaan Bentwoud heeft in de beginfase ook zeer moeilijke jaren gekend. Toch zijn we deze periode doorgekomen dankzij de wil van de aandeelhouders en grondeigenaren. Samen hebben we vooral geïnvesteerd in onderhoud en renovatie van de baan, denk hierbij bijvoorbeeld aan vernieuwingen op de driving range en bunkers. Op deze manier hebben we een kwalitatief hoogwaardige golfbaan weten neer te zetten die momenteel drukbezocht wordt door golfers uit de wijde regio. Zo zijn er het afgelopen jaar maar liefst 160.000 rondjes gelopen door zo’n 130.000 bezoekers. Daarom pakken we op een feestelijke manier uit. En aan zo’n feestje zijn we allemaal wel weer eens toe!”

Golfbaan Bentwoud viert haar 10-jarig jubileum